Stiri

Doliu în lumea sportului! A murit de tânăr

Este doliu în lumea sportului. J.D. Gibbs a murit de tânăr, la vârsta de 49 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Doliu în lumea sportului! A murit de tânăricon photo
 
Lacrimi şi durere în sufletele oamenilor, după ce J.D. Gibbs a murit la vârsta de 49 de ani. Acesta era fiul lui Joe Hibbs, antrenorul echipei Pro Football Hall of Fame. De asemenea, bărbatul a fost cofondator al Joe Gibbs Racing. 
 
J.D. Gibbs a murit din cauza unei boli degenerative neurologice şi a pierdut lupta cu viaţa vineri, după pentru ani de boală. 
 
„Joe Gibbs Racing apreciază respectul fiecăruia acordat intimitatii familiei Gibbs în acest timp dificil", a spus echipa într-o declaraţie oficiala.
 
J.D. Gibbs a fost preşedinte al JGR din 1997 până în 2015. JGR a câştigat patru titluri ale Cupei NASCAR sub conducerea sa cu Bobby Labonte în 2000, Tony Stewart în 2002 şi 2005 şi Kyle Busch în 2015, conform RTV
 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune