Doliu în muzica românească. A murit Florian Stoica, membru al trupei Conexiuni

Este doliu în muzica româneasc. Florian Stoica s-a stins din viață.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Doliu în muzica româneasc, din păcate! Cântărețul Florian Stoica s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani. El a făcut parte din trupa românească Conexiuni.

Tristul anunț a fost făcut pe rețelele de socializare, chiar de către familia sa. Înmormântarea va avea loc în cursul zilei de sâmbătă, la Biserica Sfinții Voievozi din Urlați. În data de 8 noiembrie, Florian Stoica a susținut ultimul concert alături de trupa Conexiuni. Trupa a avut mare succes mai ales datorită melodiei ”Tu”. Trupa rock a fost înființată în anul 1983, la Brașov, la inițiativa a trei studenți - Marcel Boca, Florian Stoica și Victor Lenghel.

„Acum am vrea ca „TU” să „Mai rămâi putin”, însă cu durere în suflet trebuie să vă anunțăm că al nostru soț, tată, prieten, artist Florian Stoica, solistul formației Conexiuni, a plecat aseară la 22.45 spre Ceruri, pentru că are un spectacol în fața Domnului, cel mai dureros pentru noi, dar probabil cel mai valoros pentru el.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Maria Ghiorghiu, profeție halucinantă pentru România! Când vine marele cutremur

Citeste si: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce a fost filmată iar în scandal cu Alex Bodi în plină stradă! A vrut să se arunce în fața mașinilor?

Citeste si: Mesajul halucinant postat de un bărbat înainte să moară! I-a cutremurat pe toți: ”Ești distrus dacă ești singur aici!”


Slujba de înmormântare va avea loc Sâmbătă, la Biserica Sfinții Voievozi din Urlați”, a transmis familia lui Florian Stoica.

”Apreciem gândurile voastre frumoase și vorbele încurajatoare pe care le primim în aceste momente grele. Cu siguranță ar fi tare bucuros să poată vedea cât de mult a însemnat pentru noi toti. Pentru cei ce vor să își ia un ultim omagiu de la tata, o pot face la Biserica Sfinții Voievozi din centrul orașului Urlați, iar slujba de înmormântare va fi sâmbătă la orele 12-12:30. Dumnezeu să îl aibă în pază!”, este alt mesaj care apare pe social media.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate