Maria Ghiorghiu, profeție halucinantă pentru România! Când vine marele cutremur

O nouă profeție halucinantă pentru România? Ce spune Maria Ghiorghiu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Maria Ghiorghiu are o nouă premoniție în ceea ce privește marele cutremur! Celebra clarvăzătoare care ar fi prevestit tragedia din Colectiv și moartea unor personalități importante susține că țara noastră, România, ar putea fi lovită de un cutremur mare.

"În timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune așa: "Trebuie să mai și plecăm de-acasă !" Clipă în care, văd o încăpere la masă căreia stăteau doi băieți tineri. Erau bucuroși și plini de viață. S-au ridicat de la masă și au ieșit pe ușa. A început un Cutremur amețitor. Vedeam cum măsuță de la geam lângă care stătuseră cei doi tineri începuse a se clatină dintr-odată foarte tare. Cutremurul era foarte intens. Dragii mei,nu puteam să-mi dau seama dacă era zi sau era noapte, deoarece noi și ziua stăm cu becurile aprinse.

Citeste si: Promo Puterea dragostei 15 noiembrie. Criză de nervi: Ricardo lovește cu piciorul ușa și sparge geamul ușii din casă

Citeste si: Iancu și Denisa de la Puterea Dragostei s-au sărutat, dar nici Deea și Ricardo nu s-au lăsat mai prejos! Avem IMAGINILE

Citeste si: Incredibil! Un tânăr și-a ucis nașul copilului său, pentru că se dădea la soția sa! ”Vai, ce am făcut! L-am omorât!”

Dragii mei, din păcate, vom auzi de un astfel de cutremur violent în care ne-am fi dorit să fi fost plecați de-acasă, așa cum ne spune și mesajul. Unde anume se va produce un astfel de Cutremur sau când anume, eu nu știu a vă spune. Cert este faptul că, acesta se va produce, dar mai știm că România Duhului Sfânt a fost și este ocrotită de asemenea tragedii. Să ne rugam fraților, să ne rugăm la Prea Sfânta Treime și la Maică Luminii că să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni și să plecăm din această viață de bătrânețe și nicidecum din pricina unui cutremur devastator. Așa să ne ajute Dumnezeu și Măicuța Domnului!", a scris Maria Ghiorghiu pe blog.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate