Doliu în PNL. A murit în condiții suspecte, la câteva ore după ce fusese declarat vindecat de COVID-19

Un fost membru PNL a murit în condiții suspecte, la câteva ore după ce fusese declarat vindecat de COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Doliu în PNL. A murit în condiții suspecte, la câteva ore după ce fusese declarat vindecat de COVID-19


In articol:

Update. Medicii legiști de la Spitalul Judeșean de Urgență Slatina au expertizat trupul neînsuflețit al lui Dragoș Turcitu, care fusese a decedat după ce a avut rezultat negativ la două teste pentru COVID-19 și au stabilit că acesta a murit în urma unui infarct.

Dragoş Turcitu, bărbatul de 44 ani care a fost externat, sâmbătă, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după zece zile de spitalizare şi două teste negative pentru noul coronavirus, a murit în urma unui infarct miocardic, informează Gândul.

 Fost membru al Partidului Național Liberal, Dragoș Turcitu, a murit în condiții suspecte, după ce pe data de 22 iulie fusese testat pozitiv pentru COVID-19 , iar pe 1 august a primit două rezultate negative și externat din spital. În aceeași zi, după doar câteva ore, bărbatul în vârstă de 43 de ani a murit. 

Doliu în PNL. A murit în condiții suspecte, la câteva ore după ce fusese declarat vindecat de COVID-19

Dragoș, tatăl a două fetițe, a început să prezinte simptomele noului coronavirus la sfârșitul lunii trecute și a fost internat șa Spitalul Județean de Urgență Slatina pe 22 iulie, după ce s-a testat și rezultatul a fost pozitiv. Doar că în prima zi a lunii august, bărbatul a aflat că are două teste negative și că poate să plece acasă.

Bucuria nu a durat mult, însă, căci nimeni nu avea să își imagineze că, vindecat fiind, Dragoș va mai trăi doar câteva ore, în condiții extrem de suspecte, care aparent nu au legătură cu coronavirusul.

Citeste si: Un polițist din Buzău îi reclamă pe șefii lui, după ce anunțat că o fată este răpită și abuzată: „Mă suni pentru o c****?”

Citeste si: SCENE ȘOCANTE! Un băiat de 15 ani a fost lăsat să moară în mașină, după un tragic accident în Gorj!

Citeste si: Ironia sorții! Gravida din Arad care a murit de coronavirus nu credea în existența lui: „Nu port mască, nu voi face niciun vaccin”

Unul dintre prietenii bărbatului, care a fost de altfel și printre ultimele persoane care l-au văzut în viață, a declarat că Dragoș a ieșit din baie și a acuzat dureri în brațul stâng. Cel mai probabil, acesta a suferit un infarct.

Turcitu fusese membru PNL, însă în 2017 a fost exclus din Biroul Permanent Judeţean, rămânând membru simplu. Înainte de PNL, Dragoș Turcitu a activat în UNPR. El a ocupat timp de mai mulţi ani funcţia de director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, iar în prezent era salariat al Administraţiei Bazinale de Apă SHI Argeş-Vedea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate