Doliu uriaș! Marele actor s-a stins din viață, iar fanii și familia sunt îngenuncheați de durere! „Știam că ziua în care aveam să ne luăm rămas bun...”

Marele actor Richard Erdamn s-a stins din viață! A lăsat în urmă lacrimile de durere ale fanilor și familiei

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Actorul american Richard Erdamn s-a stins din viață la vârsta de 93 de ani. Este cunoscut publicului din zilele noastre pentru rolul lui Leonard, jucat în serialul Community. Cu toate acesta, el avea în spate o carieră care depășea șapte decenii și a jucat în multe producții, printre care The Twilight Zone (Zona crepusculară).

Decesul marelui actor a fost confirmat de către unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, Alan K. Rode. El a publicat pe Twitter un mesaj în meoria lui Richard Erdaman. Și alți foști colegi de platou și-au transmis regretul după ce au aflat tragica veste a trecerii în neființă a lui „Leonard”, așa cum îi spuneu ei.

Citeste si: Mihai Constantinescu, țintuit pe patul de spital: „Afecțiunea pe care o am...”

Citeste si: Primele declarații ale Plușicăi despre iubitul ei! S-au cunoscut în club și sunt împreună de mai puțin de o săptămână

Yvette Nicole Brown, una dintre actrițele care au jucat alături de el în serialul „Community”, a scris și ea câteva cuvinte pe o rețea de socializre. „Știam că ziua în care aveam să ne luăm rămas bun de la acest om minunat avea să vină mult mai devreme decât eram noi pregătiți. Dar faptul că știam asta nu face ca pierderea să fie mai ușoară. Richard Erman era o bucurie și toată lumea care l-a văzut în serialul „Community” știe că acest lucru era adevărat”, a scris ea.

Al treilea actor din Beverly Hills care a murit

Richard Erman a jucat și în serialul Beverly Hills și este al treilea actor din această producție care moare în utlimele două săptămâni. Luke Perry, în vârstă de 52 de ani, a murit pe data de 4 martie, iar Jedf Allan, în vârstă de 84 de ani, a murit pe data de 9 martie, ambii făcând parte din starurile care au apătul în celebrul serial. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: