Don Giovani Becali și-a tras look de muschetar și a ieșit la terasă cu fratele său! Impresarul și-a etalat celebrul ceas de aur VIDEO EXCLUSIV

Frații Becali au ieșit la un pahar de vin roșu la o terasă de fițe din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Victor și Giovani Becali s-au relaxat, zilele trecute, la o terasă selectă din București, în compania câtorva prieteni. Cei doi afaceriști, eliberați anul trecut din închisoare, au savurat câte un pahar de vin roșu și s-au bucurat din plin de razele de soare pe care acum le pot aprecia la adevărata lor valoare.

Anii petrecuți după gratii nu i-a schimbat prea mult pe cei doi frați. Ce-i drept, Giovani și-a etalat noul look, din componența căruia fac parte una bucată barbă și una bucată mustață. Un semn de maturitate dar mai ales o modă adoptată în masă de bărbații din România, indiferent de vârstă. La un moment dat, la mâna impresarului a strălucit un ceas de aur, un accesoriu nelipsit pentru ”Don Giovani”. În rest, cam același aplomb și gesturi largi în discuție.

fara descriere

Citeste si: Apariţie rară! Giovani Becali, cu fiica lui la cumpărături în mall!

Citeste si: Borcea şi-a vândut o afacere înaintea nunţii cu Valentina Pelinel! Ce sumă a încasat

Citeste si: Gestul facut de Mihaela Borcea dupa nunta fostului ei sot, Cristi Borcea. Totul a fost facut public!

De apreciat și faptul că Giovani nu se ferește să discute despre viața de dincolo de gratii pe care, spune el, a acceptat-o cu seninătate.

Giovani: La închisoare nu se cresc tigrii și elefanți”

”Nu a fost un șoc. Să nu credeți că... Exact cum vă spuneam și înainte să fiu condamnat. Acolo nu e un loc unde se cresc tigrii, elefanți și așa mai departe. E un loc de detenție. Eu am făcut o detenție civilizată. (...) De ala mi s-a zis Don Giovani sau Boss. Eu respectam pe toată lumea și eram respectat. Erau niște băieți din Ferentari acolo, care se ocupaseră cu droguri, dar era vorba de cantități mici. Și cu ei stăteam, glumeam. Unuia i-am dat un tricou cu Dinamo, cu numele lui pe spate, altuia i-am dat un trabuc. Nu am făcut diferențieri... Mai râdeam, mai glumeam”, a spus Giovani.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate