Donald Trump a vorbit despre demisie! ”N-a ajuns niciodată până acolo. A plecat”

Președintele american a vorbit despre demisie. Ce spune despre Președintele Nixon, comparând activitatea sa.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Donald Trump, președintele Americii, a vorbit despre demisie. El a promis în cursul zilei de luni că nu va face la fel cum a făcut predecesorul lui, Richard Nixon. Mai mult decât atât, președintele SUA a declarat că nu va demisiona în momentul în care va fi sigur că urmează să fie suspendat, scrie DPA.

„Preşedintele Nixon n-a ajuns niciodată până acolo. A plecat. Eu nu plec. E o mare diferenţă”, le-a declarat Trump reporterilor la Casa Albă.

În anul 1974, pe data de 9 august, Richard Nixon a demisionat, în urma faptului că a pierdut sprijinul politic. Totul s-a întâmplat din cauza unei anchete a comisiei juridice a Camerei Reprezentanţilor.

Citeste si: Radu Mazăre, din nou tătic?! Fratele fostului primar a făcut dezvăluirea

Citeste si: Șocant! O mireasă i-a sfârtecat capul domnișoarei de onoare, după ce a aflat că s-a culcat cu logodnicul ei

Citeste si: Imagini șocante cu Florin Salam! Celebrul manelist se ținea cu greu de bară în metrou! "Părea că nu se simte bine"

În acel timp, Donald Trump l-a atacat public pe John Dean, avocat al Casei Albe și martor în ancheta Watergate, înainte de audierea în comisia juridică.

„Nu pot să cred că îl aduc pe John Dean, avocatul compromis al Casei Albe conduse de Nixon, care este un colaborator plătit al CNN. Democraţii vor o reluare de care nu vor avea parte niciodată”, spune atunci Donald Trump.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate