Șocant! O mireasă i-a sfârtecat capul domnișoarei de onoare, după ce a aflat că s-a culcat cu logodnicul ei

Un caz șocant a avut loc peste ocean. O mireasă și-a bătut domnișoara de onoare, după ce a aflat că s-a culcat cu logodnicul ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Caz fără precedent, chiar cu câteva zile înainte de nuntă. O mireasă i-a sfârtecat capul domnișoarei de onoare, după ce a aflat că a întreținut relații intime cu partenerul ei.

Este vorba despre Helen Hoaken, în vârstă de 37 de ani, care și-a bătut cea mai bună prietenă a ei, Carol Clarkson, care era și domnișoara de onoare de la nuntă! Helen a apucat-o de păr pe Carol, a târât-o pe jos și i-a zdrobit fața de beton, conform The Sun.

Citeste si: Imagini șocante în centrul orașului! E halucinant ce făceau cei doi bărbați! Unul era dezbrăcat, iar celălalt...

Citeste si: Regele etnobotanicelor a fost condamnat! Ilie Popovici era capul celei mai mari rețele de trafic

Citeste si: Doliu în Botoșani! A murit profesorul Marius Sorin Zaharia. Cum s-a întâmplat tragedia

Carol a suferit o fractură de craniu, iar creierul i-a fost inundat. A avut nevoie imediat de o operație, pentru a i se salva viața. Pe de altă parte, Helen urma să se căsătorească cu logodnicul ei în vârstă de 32 de ani, despre care descoperise că se culcase cu domnișoara de onoare.

Astfel că Helen a atacat-o în plină stradă pe Carol, iar femeia a avut parte de o bătaie soră cu moartea! Helen a fost arestată de polițiști. Întreaga scenă a avut loc la sfârșitul lunii martie.

”Domnișoara Clarkson ar fi trebuit să fie domnișoara de onoare la nunta ta. Aparent, a existat infidelitate sexuală între ea și viitorul tău soț. Ai fost foarte supărată pe ea și ai rănit-o. Ai văzut-o și te-ai apropiat de ea pe la spate. Ai luat-o de păr și ai azvârlit-o pe jos imediat. Ar fi putut să pățească lucruri mai grave”, a spus judecătorul Timothy Rose.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate