Dragoș Bucur e în carantină totală! Actorul s-a contaminat de la fiul său

Dragoș Bucur a intrat cu fiul său în carantină, înaintea tuturor. Și nu din cauza epidemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Ordonanțele militare privind izolarea la domiciliu l-au prins pe actorul Dragoș Bucur în carantină totală.

În timp ce toți sunt speriați de epidemia de coronavirus, actorul Dragoș Bucur s-a îmbolnăvit de varicelă. Se pare că Bucur a fost contaminat cu acest virus de fiul său cel mic, Kadri.

Citeste si: Dana Nălbaru a apărut din nou pe scenă! Fosta solistă a venit împreună cu familia FOTO

Din fericire, doar ei doi par a fi infectați și …plini de bube, fetele familiei Bucur au scăpat neîmbolnăvite.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, cei doi având împreună 3 copii, Sofia de 13 ani, India Roxana de 7 ani și Kadri de 4 ani.

Dezvăluirea despre boală a făcut-o Dragoș Bucur pe pagina sa de socializare, unde a postat și câteva fotografii cu el plin de bube.

Citeste si: Dana Nălbaru, declarații despre fetița de etnie romă pe care a adoptat-o. Unde este acum micuța Roxana

Copiii cuplului Dragoș Bucur- Dana Nălbaru fac școală de acasă de câțiva ani

Închiderea școlilor din cauza epidemiei de coronavirus nu i-a afectat și pe copiii cuplului Dragos Bucur -Dana Nălbaru. Și asta pentru că ei au decis, acum aproape 4 ani să-și retragă fiica de la școală clasică, optând pentru un sistem nou, homeschooling.

Citeste si: De ce boală suferă Dragoș Bucur. E dependent de un aparat!

”Am retras-o pe Sofia de la şcoală. De tot. Am ales ca ea să înveţe în sistem homeschooling despre lucrurile care îi plac şi fără constrângeri, fără competiţii impuse, fără note sau calificative (…) Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi şi momente dificile, dar am încredere în noi, ca echipă şi, unde-s doi puterea creşte, nu-i aşa?”, anunța Dana Nălbaru în momentul în care a luat decizia, care a fost criticată și condamnată de mulți.

apoi, pe rând, și ceilalți copii ai cuplului au intrat în același sistem de școală, de care părinții susțin că sunt foarte încântați. Nu doar că micuții învață ce le palce, dar acest sistem le permite celor din familia Bucur-Nălbaru să călătorească cu rulota lor, fără să țină seama de structura anului școlar. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Drama bătrânilor singuri, în plină pandemie de coronavirus! Sunt neajutorați și vulnerabili, dar își riscă viața pentru a-și cumpăra cele necesare supraviețurii

Clipe de groază pentru Anamaria Ferentz: „Sunt în stare de șoc". Artista a facut accident in America

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Dragoș Bucur, enervat la culme de o instituție bancară. Imaginea revoltătoare cu degetul din mijloc: „Mai bine ai avea un pic de rabdare, in loc sa postezi gesturi obscene”

Fiul lui Dragoş Bucur, la nici 4 ani, ştie lucruri pe care le cunoaşte un elev de clasa a II-a! Copiii actorului cu Dana Nălbaru învaţă acasă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies