„Dragoste la prima vedere” Cu cine s-a întâlnit Liviu Vârciu, când nimeni altcineva nu l-a văzut? Prezentatorul și-a surprins plăcut toți fanii cu imaginile făcute publice

Vedete

„Dragoste la prima vedere” Cu cine s-a întâlnit Liviu Vârciu, când nimeni altcineva nu l-a văzut? Prezentatorul și-a surprins plăcut toți fanii cu imaginile făcute publice

Liviu Vârciu le-a arătat admiratorilor ei cu una dintre marile sale mândrii, cei doi patrupezi ai săi.

Liviu Vârciu este unul dintre puținii artiști din țara noastră care poate destinde atmosfera în orice situație. Mereu cu glumele la el, prezentatorul TV nu ezită să aducă zâmbetul pe buze admiratorilor săi din mediul online, așa cum obișnuiește să facă de fiecare dată. Pentru că este un iubitor înrăit de animale, în prezent are deja doi patrupezi de care este foarte atașat. Cel mai nou membru al familiei este Ayra, o cățelușă care a intrat în viața prezentatorului TV în urmă cu circa o lună.

Pentru că micuța Arya este un membru relativ nou în familia lui Liviu Vârciu, actorul preferă să ia contact cu celălalt patruped al său numai în prezența sa, așa că astăzi a avut loc o nouă întâlnire între cei doi cățeluși. Prezentatorul TV nu s-a putut abține și a făcut o glumă pe seama interacțiunii pe care cei doi patrupezi au avut-o, dând de înțeles că, în viitorul apropiat, vor aduce pe lume și pui.

„Dragoste la prima vedere”, a spus Liviu Vârciu în mediul online.

Citește și: Ghinioanele se țin lanț de Liviu Vârciu. Actorul a rămas cu mașina în drum și nici nu i-a trecut prin cap ce avea să urmeze: "M-a lovit o domniță nervoasă"

În ce relație se află Liviu Vârciu cu fiica sa cea mare, Carmina?

Chiar dacă acest lucru îi displace total, Carmina Vârciu este de părere că relația cu tatăl său s-a răcit considerabil în ultima vreme.

Măcinată de gânduri și de sentimente de neputință, tânăra a recunoscut că nu știe de ce tatăl ei a ales să se distanțeze de ea chiar în perioada în care a ajuns în București pentru a urma studiile, însă tinde să creadă că a ales să facă acest lucru pentru a o determina să învețe să se descurce de una singură.

Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin.

Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți.

Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările și eu sunt ocupată și nu ne vedem, sau nu facem niciun sacrificiu.”, a declarat Carmina Vârciu.