Drama din familia Deliei! Tatăl ei suferă de o boală auto-imună și are nevoie urgentă de tratament

Familia Deliei este lovită de un mare necaz în contextul pandmiei de coronavirus. Tatăl artistei suferă de o boală auto-imună și din cauza restricțiilor impuse de autorități bărbatul nu poate merge la spital să se trateze.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Pandemia de coronavirus este o lovitură grea pentru mulți oameni în aceste momente și ne-a demonstrat de cele mai multe ori că nu iartă pe nimeni. Familia Deliei este una dintre milioanele de familii afectat de coronavirus. Este vorba despre tatăl e care are nevoie urgentă de consultul medicilor.

Citeste si: Delia Matache și Ruby, vedete în filmele pentru adulți. Starurile, victime ale hackerilor

Ce se întâmplă în aceste momente cu Nelu Matache, tatăl Deliei

Gina Matache, mama artistei, a declarat în cadrul unei emisiuni că starea de sănătate a soțului ei se agravează pe zi ce trece și chiar dacă a făcut tratamente la domiciliu, acestea nu dau roade.„Următoarea mișcare era să facă încă o rundă de plasmafereză. Dar nu știu… Suntem legați de mâini și de picioare, ce-o vrea Dumnezeu, pentru că nu avem încredere să plecăm nicăieri. (…) E boală autoimună. Si e greu când te uiți la om și nu știi cum să îl ajuți. Boala asta nu este deloc ușoară. Are dureri”, a declarat mama Deliei într-un interviu în cadrul unei emisiuni tv.

Citeste si: Delia nu își pierde simțul umorului nici în carantină. Cântăreața i-a făcut pe internauți să râdă cu lacrimi. Ce a putut să posteze

fara descriere

Nelu Matache a suferit un accident la un picior pe vremea când își petrecea timpul la o mănăstire din Athos. A fost internat la "Sfântul Ioan" din Capitală unde medicii au depistat o tumoră și au fost nevoiți să îi elimine unul dintre rinchi. Imunitatea tatălui artistei este slăbită.

Citeste si: Ce fac vedetele pe timp de pandemie? Iată cum își ocupă timpul Delia Matache și sora ei, Oana Matache. Nu o să îți vină să crezi!

fara descriere

„El în continuare trebuia să își facă citostatice, să facă ce trebuie să facă, lunar, dar acum îți este și frică să te mai duci undeva, nici măcar la analize nu mai pot să-l duc să le facă. Nu se simte mai bine. Prioritar e Nelu, nu știu unde să ne ducem, că mi-e frică mie. Are imunitatea scăzută. Stăm în pat toată ziua și așteptăm, să dea drumul, adică măcar să am siguranța că dacă îl duc într-o clinică privată va fi în siguranță”, a mai adăugat Gina Matache

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate