Drama lui Alexandru, un igienist dentar stabilit în Canada! A fost acuzat de abuz sexual după ce și-a tratat soția!

Alexandră Tănas,e un român stabilit în Canada, trăiește un adevărat coșmar. Și-a tratat soția și a fost acuzat de abuz seuxal.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandru Tănase este igienist dentar de mai bine de 19 ani. Barbatul era stabilit în Canada, acolo unde avea un loc de muncă, era căsătorit și nici nu se gândea că viața lui avea să ia o întorsătură dramatică.

Alexandru Tănase este acuzat de „abuz sexual” de către autoritățile canadiene pentru că în perioada aprilie 2015 - august 2016 el și-a tratat soția. Conform legislației din Canada, relații sexuale între iginiștii dentari și pacienși sunt strict interzise, chiar dacă ei sunt căsătoriți.

Bărbatul spune că în 2015, Colegiul Igieniștilor Dentari din Ontario a propus un amendament care să permită acestora să își trateze soții și soțiile, însă legislativul nu l-a adoptat nici până în prezent.

“O colegă m-a informat că amendamentul a fost aprobat, când de fapt nu fusese. Am crezut-o fără să mă îndoiesc. Din păcate, nu am verificat informația și i-am făcut programare soției mele”, a declarat bărbatul.

Citeste si: Patru tineri s-au prăbușit cu mașina pe Transfăgărășan, de la o înălțime de 40 de metri. Au ajuns de urgență la spital

Citeste si: Tânăra care s-a operat ca să arate ca Angelina Jolie, arestată pentru “blasfemie”

Citeste si: Alexandra Badea, cea mai tânără mămică care a murit în accidentul din Ialomița, și-ar fi presimțit moartea

Alexandru Tănase face tot posibilul ca viața lui să revină la normal

Alexandru Tănase a fost găsit vinovat de abuz sexual după ce a ieșit la iveală că soția lui era pacienta lui. Licența lui a fost retrasă și va mai putea profesa pentru următorii cinci ani.

“Nici nu pot să explic cum retragerea licenței mi-a distrus viața, căsnicia, finanțele și reputația. Nu are sens ca în 2019 igieniștii dentari să nu poată trata dinții soților și ai soțiilor, mai ales când dentiștii pot”, a spus el.

Alexandru Tănase a făcut o petiție online, iar aceasta a fost semnată deja de zeci de mii de persoane.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate