Dramatic! O fetiță de 12 ani s-a sinucis, după ce colegii de clasă și-au bătut joc de ea. Motivul e alarmant

O fetiță de 12 ani s-a sinucis, după ce colegii au jignit-o, motivul fiind lipsa mamei din viața ei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O fetiță în vârstă de 12 ani s-a sinucis, punându-și ștreangul de gât, după ce mai mulți colegi de clasă au jignit-o și și-au bătut joc de ea, motivul fiind lipsa mamei din viața ei.

Jessica Scatterson a făcut un gest șocant înainte de a-și pune capăt zilelor. Fetița de 12 ani din Warrington postase pe rețelele de socializare un mesaj alarmant, și anume o fotografie cu ea, iar pe picior avea scris ”RIP” (n.r. ”Odihnește-te în pace”), conform Dailystar.co.uk.

Citeste si: O femeie de 270 de kilograme este forțată să slăbească, după ce a dărâmat tavanul vecinilor

Citeste si: Femeia care a fost desfigurată în urmă cu 20 de ani și a devenit simbolul riscurilor la volan a murit

fara descriere

Citeste si: Momente horror la Iași! Un student a căzut de la etajul 4 al căminului! Ce făcuse în camera lui, înainte de incident! E șocant

Mama ei, Rachel Warburton, este devastată de vestea neagră primită, astfel că a și transmis un mesaj emoționant: ”O văzusem în ziua aia, era foarte tristă. Jessica a fost jignită de un copil. motivul fiind că nu ar avea mamă. Am coborât din mașină și am stat de vorbă. Sigur se întâmplase ceva în luna martie. Fiica mea îmi spusese că a întristat-o foarte tare. Colegii au făcut mișto de ea. I-am spus că întotdeauna mă va avea. A fost dificil pentru mine să aud asta”, a spus mama ei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate