Femeia care a fost desfigurată în urmă cu 20 de ani și a devenit simbolul riscurilor la volan a murit

O mai ții minte pe Jacqui Saburido, femeia care a fost desfigurată la volan? Din păcate, a murit.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În urmă cu 20 de ani, un cumplit accident a avut loc în Statele Unite ale Americii. Femeia, alături de alți patru prieteni, se întorceau de la o petrecere. Din păcate, mașina în care se aflau a fost lovită frontal de un șofer beat.

În acel accident, doi dintre pasageri au murit pe loc, iar Jacqui Saburido a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului. Tânăra a fost supusă la peste 100 de operații, conform CNN.

Citeste si: Un actor cunoscut a devenit tătic! Prima imagine cu bebelușul

Citeste si: Momente horror la Iași! Un student a căzut de la etajul 4 al căminului! Ce făcuse în camera lui, înainte de incident! E șocant

Citeste si: Lucrul banal care i-a adus sfârșitul! O femeie și-a ucis soțul din cauza unei facturi! Ce scria pe ea

Jacqui Saburido se afla în Statele Unite ale Americii doar de o lună și nu avea asigurare medicală. Femeia a fost crescută în Caracas, Venezuela. Tratamentele aplicate pentru ea au costat 5 milioane de dolari. Bărbatul care a fost vinovat pentru moartea tinerilor a primit 7 ani de închisoare. În anul 2008, a fost eliberat.

Jacqui Saburido devenise simbolul riscurilor la care ne expune condusul sub influența alcoolului. Femeia a murit la vârsta de 40 de ani, la 20 de ani de la cumplitul accident.

„Chiar dacă va trebui să apar în faţa camerelor fără urechi, fără nas, fără sprâncene, fără păr, voi face asta de mii de ori dacă va ajuta pe cineva să ia o decizie înţeleaptă. Este parte a misiunii mele pe Pământ“, declara Jacqui Saburido.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate