Ducu Darie avea un fiu, Serghei, de 30 de ani! Ce spunea regretatul regizor despre băiatul lui: ”O moștenește pe mama lui!”

Regizorul Ducu Darie a murit astăzi, după o lungă suferință, la doar 60 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

ducu darie

Regizorul Ducu Darie a murit astăzi, după o lungă suferință, la doar 60 de ani, după ce fusese internat aproape două săptămâni la spitalul Fundeni. Din căsnicia cu Maria Miu, Ducu Darie avea un fiu, Serghei, astăzi în vârstă de 30 de ani.

Citeste si: EXCLUSIV Ce relație a avut Ducu Darie cu Anca Pandrea, soția lui Iurie Darie! Imagini emoționante cu cei doi de la înmormântarea lui Iurie Darie

Citeste si: Alexandru Darie a murit

Ce spunea Ducu Darie despre Serghei, fiul lui

Recent, într-un interviu acordat publicației Formula AS, Ducu Darie declarase despre Serghei: ”Băiatul meu o moștenește pe mama lui!”. Serghei a terminat Academia de Arte Frumoase, secția Grafică. Ducu Darie a fost băiatul lui Iurie Darie, marele actor care a încetat din viață în noiembrie 2012, la 83 de ani. 

iurie darie si ducu darie

Ea a fost singura soție a lui Ducu Darie

 

Ducu Darie a fost căsătorit o singură dată și a avut un fiu care acum are 30 de ani.

Ducu Darie a fost un tip discret referitor la viața lui personală. Tocmai de aceea, puțină lume știe că fiul lui Iurie Darie a fost căsătorit și că din mariajul lor a rezultat un băiat care acum are 30 de ani.

Cu cine a fost căsătorit fiul lui Iurie Darie. Singura femeie pe care Ducu Darie a dus-o la altar se numește Maria Miu și este scenograf, creator de costume și decoruri. Ea și Ducu Darie s-au cunoscut pe vremea când erau studenți, au lucrat împreună, au avut o relație și apoi s-au căsătorit.

Într-un interviu acordat în 2016 pentru TVR, Maria Miu a mărturisit că inițial a vrut să devină sculptor și matematician, însă în adolescență s-a îndrăgostit de teatru. A lucrat cu regizori importanți precum: Silviu Purcărete, Ion Coja, Costa Gavras iar pentru filmul ”Amen” a creat 192 de decoruri în 57 de spații. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate