Ea a fost singura soție a lui Ducu Darie! Maria a fost o iubire adolescentină, începută în facultate

Ducu Darie a fost căsătorit o singură dată și a avut un fiu care acum are 30 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

sotia lui ducu darie

Ducu Darie a fost un tip discret referitor la viața lui personală. Tocmai de aceea, puțină lume știe că fiul lui Iurie Darie a fost căsătorit și că din mariajul lor a rezultat un băiat care acum are 30 de ani.

Ea a fost soția lui Ducu Darie

Cu cine a fost căsătorit fiul lui Iurie Darie. Singura femeie pe care Ducu Darie a dus-o la altar se numește Maria Miu și este scenograf, creator de costume și decoruri. Ea și Ducu Darie s-au cunoscut pe vremea când erau studenți, au lucrat împreună, au avut o relație și apoi s-au căsătorit.

alexandru ducu darie

Într-un interviu acordat în 2016 pentru TVR, Maria Miu a mărturisit că inițial a vrut să devină sculptor și matematician, însă în adolescență s-a îndrăgostit de teatru. A lucrat cu regizori importanți precum: Silviu Purcărete, Ion Coja, Costa Gavras iar pentru filmul ”Amen” a creat 192 de decoruri în 57 de spații.

Citeste si: A murit Ducu Darie! Ultimele imagini cu fiul lui Iurie Darie sunt cutremurătoare

Citeste si: Ducu Darie avea un fiu, Serghei, de 30 de ani! Ce spunea regretatul regizor despre băiatul lui: ”O moștenește pe mama lui!”

Citeste si: EXCLUSIV Ce relație a avut Ducu Darie cu Anca Pandrea, soția lui Iurie Darie! Imagini emoționante cu cei doi de la înmormântarea lui Iurie Darie

Despre fiul lui, Ducu Darie a povestit recent, într-un interviu acordat revistei Formula-AS: ”Serghei are 30 de ani. O moștenește pe mama lui, scenografa Maria Miu și este și el artist plastic. Poate mi se pare mie, dar cred că generația lui e mai puțin ”agresivă” politic, în sensul bun. Nu sunt prea implicați. Pare că nu îi interesează ce se întâmplă”, a declarat Ducu Darie pentru Formula-AS.

sotia lui ducu darie in tinerete

Alexandru ”Ducu” Darie a murit în urmă cu câteva ore, la vârsta de 60 de ani. Regizorul era de mai multe zile internat și suferea de ciroză.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate