Ducu Darie, miracol după moarte! Ce mesaj a transmis marele regizor mort luna aceasta

Marele regizor Ducu Darie a murit pe 18 septembrie, la doar 60 de ani, vestea dispariției sale șocând pe mulți. Regizorul era bolnav de câțiva ani de ciroză, iar de câteva luni organismul lui era tot mai slăbit.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Actrița Oana Pellea, bună prietenă cu Ducu Darie a fost marcată profund de moartea acestuia. A avut și o reacție dureroasă la adresa conducerii Teatrului Bulandra, acolo unde a fost depus sicriul cu trupul marelui regizor. Oana Pellea a fost supărată că pe teatru nu a fost pusă o pânză neagră, ca semn de doliu.

Citeste si: Alexandru Darie a făcut parte din Masonerie! Uite-l pe celebrul regizor cum a condus o ceremonie de iniţiere în timpul căreia a folosit două cranii umane! VIDEO

fara descriere

Însă tot Oana Pellea a fost martora unei magii, a unui miracol, pe care l-a pus pe seama prietenului său mort, Ducu Darie. S-a întâmplat săptămâna trecută, chiar înainte ca actrița să plece într-un turneu internațional. O pană de curent a afectat  centrul Capitalei și a dat peste cap piesa de teatru „Scaunele” care s-a jucat joi seară în beznă la Teatrul Bulandra, după cum a mărturisit actrița Oana Pellea. Ea pus totul pe seama ”unui semn” trimis de marele regizor Ducu Darie.

Citeste si: Momentul șocant de la înmormântarea lui Ducu Darie. Ce i-a speriat de moarte pe toți!

fara descriere

”Ceea ce s-a întâmplat astă-seară ține de miracol și de magie, cu asta se ocupa Ducu, ce atingea devenea magie. Astă-seară, după 10 minute după ce a început spectacolul a căzut lumina și am jucat în beznă tot spectacolul, cu partenerul meu excepțional, Răzvan Vasilescu, luminați de două lumânări care mai existau în Teatrul Bulandra și de telefoanele spectatorilor. A fost magic! E doliu în teatrul românesc și Ducu a stins lumina tot spectacolul și Dumnezeu să-l țină în lumină”, a spus Oana Pellea la scurt timp după ce s-a încheiat spectacolul, chiar din cabina sa de la teatru, unde revenise lumina, tot ca prin miracol.

Duminică seara, Oana Pellea a avut spectacol la Londra, ce mesaj a trimis de acolo citiți pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate