După ce fiul i-a murit de gripă, dansatoarea lui Leo de la Strehaia a ajuns cu fiica, de urgență, la Spital! ”Are pneumonie”

Dansatoarea lui Leo de la Strehaia, Cristina Enache, a trecut la începutul acestui an prin momente cumplite după ce fiul ei, de 11 luni, a murit în urma unei gripe. Acum, sărmana femeie trece prin momente la fel de grele, fiica ei fiind internată, de urgență, la spital.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Ghinioanele se țin lanț de Cristina Enache, celebră drept dansatoarea lui Leo de la Strehaia, atunci când vine vorba de copii, mai ales că pe băiețelul pe care l-a avut l-a pierdut din cauza unei gripe.

Citeste si: Festival porcin în casa lui Leo de la Strehaia! ”Prinţul Ţiganilor” a făcut-o lată Video

Citeste si: Primele declaraţii ale dansatoarei lui Leo de la Strehaia după ce i-a murit băieţelul! Vezi ce spune despre drama prin care trece

Citeste si: Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Acum, Cristina Enache încearcă să își păstreze optimismul. E internată la Spitalul Elias din București, și ea, și fetița ei. ”Are pneumonie”, ne-a explicat, încercând să își păstreze optimismul. ”Facem tratament, acum e ceva mai bine, fetița are de luat pastile”, ne-a mai precizat Cristina Enache, dansatoarea lui Leo de la Strehaia în timp ce, în fundal, se auzeau tusetele micuței. ”Este mai bine acum, sper să evolueze așa cum trebuie. Medicii mi-au spus să nu mă îngrijorez, să fiu optimistă”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Cristina Enache de lângă patul în care o îngrijește pe fetiță, singurul copil care i-a mai rămas.

fara descriere

Evident, până să meargă acasă, Cristina Enache și fetița ei mai au de așteptat. ”Ne vom externa când decid medicii că este mai bine. Sper să nu dureze mult și să se însănătoșească Sirena”, ne-a mai spus Cristina Enache, dansatoarea lui Leo de la Strehaia.

 

Cristina Enache, distrusă după moartea băiețelului

În luna ianuarie, pe când lumea abia se dezmeticea după Sărbătorile de Iarnă, Cristina Enache trecea printr-o dramă cumplită: cea a mamai care își pierde copilul. ”Mulţumesc mult pentru zecile de mii de distribuiri, din păcate, băiatul meu a încetat din viaţă azi noapte, gripa l-a omorât în doar patru zile. I-a mâncat toate organele şi i le-a oprit. Am sperat până în ultima clipă cu voi, dar Dumnezeu a decis altceva.”, a notat, pe atunci, pe contul ei de socializare, Cristina Enache.

fara descriere

Cu doar o zi înainte de a se întâmpla tragedia, în disperare de cauză, Cristina Enache a publicat, pe contul ei de socializare, un anunţ care s-a viralizat imediat. Avea nevoie de ajutor, avea nevoie de sânge pentru micuţul care mai era ţinut în viaţă doar de aparate. Din păcate, deşi donatorii au apărut, iar mesajul a fost distribuit de zeci de mii de utilizatori, micuţul Ayan nu a reuşit să treacă de zilele critice,  și Cristina Enache i-a anunţat decesul.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate