După ce s-a iubit cu Aurel, ispita Alexandra a fost cerută de soție!

Ispita Alexandra a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului său,

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

După ce a șocat pe toată lumea prin atitudinea pe care a avut-o în fața lui Aurel, fostul iubit, Alexandra de la „Insula tentațiilor” este în culmea fericirii.

Noua ispită din Thailanda, care l-a făcut pe Aurel să uite complet de ispita Dana a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Mădălin, și este mai fericită ca niciodată.

Cei doi se cunosc din copilărie, iar după numai 6 luni de relație, bărbatul a făcut pasul cel mare.

„M-a cerut după 6 luni de relație, ne cunoașteam de 11 ani, din copilărie. Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă. A fost cea mai bună decizie. Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm îmăreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc. Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână.

S-a pus în genunchi, îmbrăcat la cămașă...Nu am zis nici da nici nu, am zis doar: nu cred! Apoi am zis da, îmi venea să țip. Merită tot ce e mai bun. Noi am mai avut mici încercări când eram copii, dar acum am considerat că merită o șansă 100% reală. E ultima alegere, așa sper! Nu am plâns, dar eram șocată! Îl vedeam pe el foarte transpirat, se lipise cămașa de el, el avea lacrimi în ochi și tremura tot. Îi bătea inima super tare” a povestit Alexandra, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Mesaj emoționant al Iuliei Vântur pentru părinții ei: ”Te iubesc, tată! Te iubesc, mamă!”

Citeste si: Cea mai sexy tenismenă din România a absolvit Facultatea! Andrada Surdeanu a sărbătorit evenimentul cu tatăl care a bătut-o la un turneu de tenis! FOTO

Citeste si: Radu Mazăre e în închisoare, iar fiul său se distrează în Madagascar! Uite-l pe Răducu la o partidă de surfing în Oceanul Indian! FOTO

Ce spune logodnicul Alexandrei despre cererea în căsătorie

Și logodnicul ispitei a trăit acest moment cu intensitate.

Am zis să nu mă grăbesc...Am tatonat terenul. A fost cea mai grea zi din viața mea, luasem această decizie de ceva timp, am avut un pic de îndoială, mă așteptam să-mi dea un răspuns negativ dar am zis că ce o fi, o fi. Sincer, am avut mai mutle idei în cap, o întrebam tot timpul cum ar vedea ea o cerere în căsătorie, cum i-ar plăcea, ce inel îi place.

Am muncit toată ziua, am stat numai pe drumuri, am cumpărat la lumânări de se uitau femeile de la casierie la mine...

Așa am considerat, am considerat că o să-i placă...Sunt luptător profesionist de kickboxing de aproape 6 ani, sunt și antrenorul unei grupe de copii și juniori, mai am job-uri în afara antrenamentelor” a spus iubitul Alexandrei în cadrul aceleiași emisiuni.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate