Radu Mazăre e în închisoare, iar fiul său se distrează în Madagascar! Uite-l pe Răducu la o partidă de surfing în Oceanul Indian! FOTO

Nu mai e un secret că Radu Mazăre e în închisoare, iar fiul său se distrează în Madagascar.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Radu Mazăre e în închisoare, iar fiul său se distrează în Madagascar . Fostul primar al Constanţei a fost adus din Madagascar, acolo unde ceruse azil politic, pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare primită în Dosarul retrocedărilor ilegale din Constanţa.

Citeste si: Radu Mazăre în închisoare, frații lui - la un pahar de vin, la o terasă de fițe! Alexandru și Mihai par convinși că fostul edil va scăpa de închisoare VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Cum ar putea scăpa Radu Mazăre de închisoare! Ce spune avocata lui

Citeste si: Radu Mazăre, din nou tătic?! Fratele fostului primar a făcut dezvăluirea

Radu Mazăre e în închisoare, iar fiul său se distrează în Madagascar. Răducu se bucură din plin de soare 

În timp ce Radu Mazăre se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, fiul său, Răducu, se bucură din plin de soare şi de valurile Oceanului Indian. Aflat în Madagascar, pentru a avea grijă de resortul ridicat de tatăl său, Răducu a prins repede gustul surfingului. (vezi care e legătura secretă dintre Vladimir Drăghia şi iubita lui Radu Mazăre)

fara descriere

Radu Mazăre e în închisoare, iar fiul său se distrează în Madagascar: "Am luat o mică pauză în timpul sesiunii de kitsurf"  

Se ştie că Radu Mazăre e în închisoare, iar fiul său se distrează în Madagascar. Acum două zile, Răducu s-a legat cu un cablu de o şalupă şi a ieşit în larg. La un moment dat s-a fotografiat şi le-a explicat amicilor: “Am luat o mică pauză în timpul sesiunii de kitsurf de după-amiază”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate