După ce s-a logodit, Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei” a fost surprins în compania unei puștoaice sexy! Imagini EXCLUSIVE

Anunțul făcut de Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei” cu privire la logodna cu o domnișoară misterioasă a luat prin surprindere lumea mondenă, cu atât mai mult cu cât fostul concurent al emisiunii prezentate de Andreea mantea este considerat un adevărat cuceritor.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai mult, Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei” nu a dorit să deaprea multe detalii cu privire la domnișoara care l-a cucerit, explicând însă că s-a îndrăgostit de ea la prima vedere.

Citeste si: Declarație șoc a lui Iancu după eliminarea Biancăi de la Puterea dragostei! ”Nu o vreau, nu este femeia potrivită pentru mine” EXCLUSIV

Citeste si: Dezvăluiri șocante despre Iancu Sterp la ieșirea din casa Puterea dragostei! "Sunt logodit! Am cerut-o de soție pe plajă" EXCLUSIV

Citeste si: Interviu savuros! Iancu Sterp a luat bătaie din cauza fratelui său mai mare, Culiță: "Am picat de prost"

 

Iancu a rupt relația definitiv cu Roxana, tânăra cu care a făcut o perioadă un cuplu în emisiune și a dezvăluit, într-un live pe facebook-ul WOWbiz.ro, că s-a logodit. "Mi-a plăcut de ea, era foarte frumoasă. Poate tocmai de aceea, am și acționat instinctiv. I-am văzut un inel pe deget și i l-am cerut. Ea nu știa ce urma să fac și mi l-a dat. Imediat, eu m-am așezat în genunchi și am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea. A zâmbit, mi-a spus Da, iar eu i-am pus din nou inelul pe deget, ca simbol al legăturii noastre. Sincer, a fost un moment special. Din păcate, de atunci, nu ne-am mai văzut. Ea a plecat în străinătate, ținem legătura doar pe internet sau telefonic", a spus, amuzat, Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei” pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Cu toate acestea, logodit fiind, Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei” nu a dat înapoi în a se bucura de atingerile unei domnișoare care face senzație în lumea manelelor. Mai exact, Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei” și Patricia, au fost surprinși împreună în ipostaze care mai de care mai fierbinți. Astfel, cei doi au fost surprinși în timp ce, ținându-se în brațe, la ceas de seară, ca doi îndrăgostiți, în fața unui foc, părând la un pas să se sărute. E adevărat, cei doi filmau pentru videoclipul Pastriciei, dar, cu toate acestea, apropierea lor a fost una suficient de mare pentru a se putea spune că între ei este o... chimie. ”S-au înțeles perfect, încă de când s-au văzut. E normal să se placă, mai ales că sunt de vârste apropiate, au interese similare și, în plus, sunt amândoi frumoși. Oricum, filmările au durat mult, parcă se chinuiau să le facă mai lungi ca să stea împreună”, ne-a spus unul dintre martorii de la filmările videoclipului Patriciei.

Patricia face senzație printre maneliști

Patricia este, de ceva vreme, în fruntea topurilor lumii manelelor, colaborările ei cu Jean de la Craiova, Liviu Puștiu sau Cristi Dules depășind, lejer, milionul de afișări în Youtube. Așa cum e de așteptat, Patricia, în videoclipurile care fac senzație în lumea manelelor, are grijă din plin să își expună formele de fotomodel, ea fiind, deja, considerată una dintre cele mai senzuale apariții din lumea muzicii de petrecere.

Și, chiar dacă, acum, Patricia a devenit extrem de căutată, puștoaica care face senzație în lumea muzicii se ocupă mai mult de școală, ea fiind în clasa a XII-a la liceu, decât de pasiunea pe care o are încă din copilărie, cu atât mai mult cu cât, ne-a dezvăluit impresarul ei, părinții i-au cerut să aibă și o ”meserie” pe lângă cea de artistă.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate