Declarație șoc a lui Iancu după eliminarea Biancăi de la Puterea dragostei! ”Nu o vreau, nu este femeia potrivită pentru mine” EXCLUSIV

Iancu Sterp a ținut să spună lucrurilor pe nume în cazul legăturii dintre el și Bianca Comănici

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

După despărțirea de Roxana, toți iubitorii show-ului Puterea dragostei au considerat că Iancu Sterp va face un cuplu cu Bianca Comănici! O dovadă în acest sens o reprezenta și apropierea dintre cei doi tineri, mai mult decât prietenească.

Totuși, în urmă cu două săptămâni, la finalul sezonului 1, Bianca a preferat să rămână în continuare în competiție și să încerce să cunoască și alți concurenți, care, spunea ea, să fie mai compatibili și, firește, pliați pe cerințele sale. În acest timp, Iancu s-a întors în România și, liber ca pasărea cerului, a trecut la vânătoare de reprezentante ale sexului frumos. ”Nu mă mai interesează nimeni din casă. Fac ce vreau și ies cu cine vreau, fără să dau nicio explicație”, a spus bărbatul, în premieră, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: De unde puteți achiziționa online panouri fotovoltaice monocristaline sau polycristaline?

Citeste si: Cele mai recomandate produse profesionale pentru îngrijire extensii păr

Citeste si: Relația lui Jador cu Ella s-a încheiat înainte de a începe?! Ce și-au spus astăzi la Puterea Dragostei: "M-a îndepărtat"

fara descriere

Iancu i-a dat lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei! ”Noi nu putem fi decât maxim prieteni” 

Mai mult, în momentul în care tânăra a fost eliminată surprinzător în prima gală din sezonul 2, Sterp a răsucit din nou cuțitul în rană.

Iancu i-a dat lovitura de grație Biancăi la Puterea dragostei prin declarațiile făcute la adresa ei, într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro! ”Noi nu putem fi decât maxim prieteni, dar nici așa. Am stat în competiție și am analizat totul. Ca iubită, nu o vreau niciodată, nu este femeia potrivită pentru mine”, a conchis Sterp!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate