Dureros! Cum arată mormântul lui Leo Iorga, la două luni și jumătate de la moartea artistului?

Au trecut două luni și jumătate de la moartea lui Leo Iorga, însă familia și fanii nu l-au uitat.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin, Calin Perian

Au trecut două luni și jumătate de la moartea lui Leo Iorga, însă familia și fanii nu l-au uitat.


In articol:

Leo Iorga este singurul rock-star care se odihnește în zona Aleii Scriitorilor, în Cimitirul Bellu. Fostul solist al legendarei trupe Compact a murit la începutul lunii noiembrie a anului trecut, după o îndelungă suferință provocată de boala secolului, cancerul. După o luptă de ani de zile, Leo are în sfârșit parte de odihnă.

Leo Iorga a iubit și a fost iubit, iar asta se poate vedea cu ochiul liber aici. Mormântul artistului este acoperit cu crenguțe de brad și cu buchete de flori. De crucea din lemn au fost prinși doi îngerași, iar cel de-al treilea se află pe lespedea rece a cavoului. O poză înrămată cu inscripția ”Odihnă veșnică Leo Iorga” face ca mormântul rockerului să fie ușor de identificat într-un cimitir plin de personalități.

Mesajul trist al soției lui Leo Iorga de ziua acestuia

Citeste si: Război în lumea mondenă. Au fost iubiți, iar acum nu vor să se mai vadă - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Leo Iorga a murit cu exact o lună înainte să împlinească 55 de ani. La ultima aniversare, i-au fost alături soția, Paula și cei doi băieți: Paul și Edy.

Citeste si: Cristina Țopescu nu avea voie să ia Diazepam pentru că suferea de depresie! Asemănarea izbitoare cu moartea actorului Ioan Gyuri Pascu, tratat de insomnie când el făcea infarct

Citeste si: Leo Iorga ar fi împlinit astăzi 55 de ani! Ce mesaj a publicat fiul lui

Citeste si: Familia lui Leo Iorga, prima apariție publică la trei săptămâni de la moartea artistului: „E și el pe aici pe undeva chiar dacă nu îl vedem”

 

”La mulți ani în odihnă veșnică, acolo unde nu exista întristare, durere sau suspin, de-a dreapta Tatălui, Puiul meu drag, iubirea vieții mele! Mi-e tare, tare, tare dor de tine de zâmbetul tău mirific, de glumele noastre năstrușnice, de ochișorii tăi frumoși, prin care-ți vedeam sufletul bun si minunat. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit în aceasta viața, pentru dragostea nemărginită, din care împreună am zămislit adorabilii noștri băieți, pe Edy și Paul prin care curge sângele tău, ptr acel "te iubesc atât de mult cât sa îmbătrânim împreună" și "tu ești viata mea nu numai sotia mea" ... Ai plecat împăcat lasandu-ne aici îndurerați dar împăcati ptr ca am reușit sa ne bucuram unii de alții cât de mult a vrut Bunul Dumnezeu să ni te lase...Te-am iubit enorm și te voi iubi mereu necondiționat, jumătatea mea Divină!”, a scris soția lui Leo Iorga în ziua în care acesta ar fi trebuit să împlinească 55 de ani.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Veste bună pentru TOATĂ România! Florin Cîțu a făcut anunțul zilei: Este un semnal clar

Nu mai dormi niciodată pe burtă! Cât rău îți face și cum îți influențează somnul pe termen lung: Este șocant!

Chitaristul trupei Compact, înjunghiat și ținut 4 zile mort într-un apartament! Drama de care lumea a uitat! Ce s-a întâmplat cu ucigașa lui Emil Laghia?

Cântărețul Leo Iorga va fi condus astăzi pe ultimul drum. Unde va fi înmormântat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies