E halucinant ce se întâmplă pe contul de instagram al Rafaelei! E un adevărat război acolo! Uite ce îi reproşează oamenii!

Rafaela e subiectul unui război pe instagram. Uite de ce.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Rafaela a fost una dintre cele mai controversate fete din casa celui mai tare show matrimonial, "Puterea Dragostei". Tânăra nu a trecut neobservată, în cazul ei fanii producţiei situându-se la extreme: ori o plac foarte mult, ori nu o suportă.

Ei bine, protagonista noastră a fost şi tema unei dispute dintre frumoasa Andreea Mantea şi o urmăritoare ai ei de pe instagram.

Aceasta a acuzat-o că ar favoriza-o pe Rafa, iar moderatoarea a dat un răspuns din care reiese clar că nu protejează pe nimeni.

Rafaela e subiectul unui război pe instagram. Fanii şi "haterii" ei se contrazic în termeni duri.

"Reveniţi-vă! Eu nu decid nimic! Dacă ar fi fost după mine, aş fi făcut extrem de multe lucruri şi cred că v-aţi fi dat seama! Nu eu hotărăsc ce se întâmplă cu concurenţii. Mai mult decât atât, această emisiune este un reality! Cum ar fi să intervin eu, să apostrofez concurenţii în timp ce fac acest reality? Nu ar mai fi reality. Ar fi influenţaţi. Eu doar discut cu ei DUPĂ. Ideea este ca voi, telespectatorii, să îi vedeţi cum sunt şi în ce fel se comportă în aceste opt ore pe care le petrec în această casă. Mai departe, tot voi sunteţi cei care le decideţi soarta în emisiune, prin voturile voastre", a scris prezentatoarea pe instagram.

Interesant este că şi la două săptămâni de când a plecat din casă, Rafaela este în continuare în centrul atenţiei. Pe contul ei de insta este un adevărat război între cei care o susţin şi o imploră să se întoarcă la emisiune şi cei care nu mai vor nici în ruptul capului să o vadă în casă.

Unii urmăritori îi reproşează în termeni duri lui Rafa şi că nu răspunde niciodată la mesaje.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: