Vedete

Mesajul dur al îndrăgitei Andreea Mantea pentru cei care spun că o susţine pe Rafa! Vedeta a explicat CLAR cum e situaţia la "Puterea dragostei". "Reveniţi-vă!"!

Andreea Mantea, mesaj dur pentru cei care spun că o susţine pe Rafa. Vedeta a explicat exact care este situaţia.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

"Puterea dragostei", cel mai tare show matrimonial al momentului, încinge spiritele telespectatorilor. Concurenţii au deja foarte mulţi fani, dar şi "hateri", ca nişte adevărate vedete.

Ei bine, o femeie care nu o simpatizează pe Rafaela a atacat-o pe facebook pe amfitrioana emisiunii, Andreea Mantea, spunându-i acesteia că a favorizat-o pe Rafa, proaspăt eliminată din casă.

"De ce nu ai luat măsuri împotriva Rafaelei, Andreea, atunci când a aruncat suc pe Bianca? Dacă ar fi fost invers i-ai fi dat Biancăi un cartonaş galben imediat. Foarte urât că permiţi aşa ceva şi că îi susţii prostiile Rafaelei!", a scris fana producţiei "Puterea dragostei".

După doar câteva minute vedeta a dat un răspuns prompt prin care a explicat, pe înţelesul tuturor, că nu acordă nimănui tratament preferenţial.

"Reveniţi-vă! Eu nu decid nimic! Dacă ar fi fost după mine, aş fi făcut extrem de multe lucruri şi cred că v-aţi fi dat seama! Nu eu hotărăsc ce se întâmplă cu concurenţii. Mai mult decât atât, această emisiune este un reality! Cum ar fi să intervin eu, să apostrofez concurenţii în timp ce fac acest reality? Nu ar mai fi reality. Ar fi influenţaţi. Eu doar discut cu ei DUPĂ. Ideea este ca voi, telespectatorii, să îi vedeţi cum sunt şi în ce fel se comportă în aceste opt ore pe care le petrec în această casă. Mai departe, tot voi sunteţi cei care le decideţi soarta în emisiune, prin voturile voastre", a scris prezentatoarea pe instagram.

Rafaela are însă şi o mulţime de fani care şi-ar dori să o vadă din nou în casă pe controversata tânără.

"Vreau să vină Rafa să le pună pe jar pe fetele care se cred frumoase. Are ea ac de cojocul lor. Pe toate le pune cu botul pe labe", a scris o susţinătoare a Rafaelei.

"Bună, Rafa! Fii puternică pentru că meriţi să te întorci în casa "Puterea dragostei" pentru că noi te vom vota. Ai grijă, să fii mai atentă cu cine vorbeşti acolo pentru că nu toate fetele din casă sunt corecte", a scris o altă fană a lui Rafa.

Galerie foto  Urmatorul articol