E război pe față în lumea manelelor! Florin Salam, desființat și de un apropiat al lui Nicolae Guță: ”Te-a îngenuncheat”

A intrat dihonia în lumea manelelor. După scandalul uriaș dintre Florin Salam și Dani Mocanu, un alt manelist îl atacă pe ”regele lăutarilor”.

Florin Salam
Florin Salam este tot mai contestat
Autor: Radu Constantin

In articol:

Florin Salam este tot mai contestat în lumea manelelor.

”Regele” nu mai este la inima lăutarilor care spun despre el că se consideră superior și căi îi jignește de fiecare dată când ia un pahar în plus.

Geo Giovani spune că Salam nu mai e rege

După scandalul cu Dani Mocanu, Florin Salam a fost atacat, mai nou, de un apropiat al lui Nicolae Guță, cunoscut sub numele de Geo Giovani. Acesta a intrat într-un live și i-a vorbit de rău pe Florin Salam și violonistul Sile de la Cernica, despre care a spus că ”și-au luat rușine” de la lăutarul Leo de la Roșiori din punct de vedere muzical.

Geo Giovani
Geo Giovani este condiderat un apropiat al lui Nicolae Guță

”Mai apropiat timbru de Guță, nu e nimeni la ora actuală, ca mine... degeaba nu recunoașteți... Voi nu recunoașteți... nici Salam, nici mulți nu recunoateți că a venit Leo de la Roșiori și v-a dat lecții la toți.

V-a îngenuncheat, mai ales pe tine, Sile (de la Cernica, n.r.), te-a nenorocit. V-a luat treburile, e rege”, a dezvăluit Geo Giovani.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Reacție dură a celui mai bun prieten al lui Salam: ”Nu băgăm în seamă milogii de pe lângă Guță”

Cuvintele manelistului l-au enervat cumplit pe Dan de la Giurgiu, chitarist în trupa lui Florin Salam. Acesta a intrat într-un live și l-a desființat pur și simplu pe Geo Geovani, spunându-i că nu a auzit de el și că n-are dreptul să-i pronunțe numele lui Florin Salam.

”Băi Geo, ăsta... De unde îți permiți tu să vorbești de Sile de la Cernica și de Florin Salam, mă? Ce ești tu mă, mecanic, sudor, zugrav, ce ești? Milogi d-ăștia de pe lângă Guță nu avem noi cum să-i băgăm în seamă.

Bagă-ți mințile în cap și dă-ți seama când vorbești de lăutari, nu ți-e rușine?

Vorbești de Florin Salam, că nu-l recunoaște pe Leo de la Roșiori? Tu ai înebunit de tot? Florin Salam e regele și va fi încă 200 de ani. Și când era Guță numărul 1, tot Salam era pe primul loc. Tu ești un purice d-ăla mic, invizibil. Nu mai rosti tu numele lui Florin Salam, că nici să vorbești despre el n-ai cum!

Leo de la Roșiori e un băiat talentat, dar e greu să ajungeți ca Florin Salam. N-aveți cum să fiți ca el în viața voastră. Păi Salam cântă pe 15.000 așa, câteva ore iar voi cântați pe 6.800, 4.300 din care nu rămân toți banii voștri. Nu e vorba doar de bani ci și de talent, de om!”, a declarat Dan cu Chitara de la Giurgiu.

Salam a primit amenințări și de la Dani Mocanu

Tensiunile dintre Florin Salam și restul maneliștilor au atins un punct critic în urmă cu câteva zile, după ce acesta a ieșit într-un live și i-a atacat duri pe lăutarii care se postează cu teancuri de bani. În acel moment, el a fost luat la ochi atât de Tzancă Uraganul cât și de Dani Mocanu, acesta din urmă amenințându-l chiar cu bătaia pe Salam.

Dani Mocanu
Dani Mocanu i-a declarat război lui Salam

”Un mic anunț din partea mea pentru lăutarii care se referă la mine. Deci nu pentru oamenii din afară ci pentru lăutarii care se referă la mine. Bă, dacă vă referiți la mine să-mi bag... în c... voștri. Vă prind la evenimente, indiferent cu cine o să fiți voi și indiferent cu cine mergeți pe drum și vă dau rușine și înjoseală de față cu toată lumea: cu mireasă, cu nași, cu ginerică, cu cine vreți voi... Și cu lumea de pe lângă voi care vă protejează, cum ar fi”, a spus Dani Mocanu, făcând referire la Florin Salam. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anghel Damian, despre relația pe care o are cu Lia Bugnar, scenarista cu 23 de ani mai în vârstă. "Sunt mai matur decât ea, în ciuda vârstei"

Simona Halep a început pregătirile de nuntă. Cine vor fi nașii jucătoarei de tenis și iubitului ei, Toni Iuruc: „O să am o familie frumoasă, sunt convinsă!”

Vă mai aduceți aminte când Albert a sărutat-o pe Maria în somn? Ce a pățit un concurent de la Survivor SUA care a fost prea ”drăgăstos” cu fetele din echipă?

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

SE ANUNȚĂ RESTRICȚII în România! Lovitură totală pentru milioane de români. Cine sunt cei vizați

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Turcia e îngenuncheată. Localnicii și turiștii trăiesc apocalipsa, focul pârjolește tot. GALERIE FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies