E şocant cum a sărit Mariana de la Exatlon să-l apere pe Giani Kirită. Uite ce a spus despre omul cu care s-a certat "la cuţite". EXCLUSIV!

Mariana de la Exatlon, fana numărul 1 a lui Giani Kiriţă. S-au certat "la cuţite", dar acum se respectă reciproc.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

Mariana de la Exatlon, fana numărul 1 a lui Giani Kiriţă. "Să-i dau Cezarului ce e al Cezarului"

De curând, aceasta şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să se angajeze ca instructor de fitness, dar a renunţat pentru că nu mai avea suficient timp pentru concursurile la care voia să participe

fara descriere

Întrebată ce işi mai doreşte în viitorul apropiat, sportiva ne-a mărturisit că visează să fie cooptată la "Exatlon, All Stars", în cazul în care va exista un astfel de proiect.

Mai mult decât atât, ar accepta fără ezitare postul de antrenor al "războinicilor" dacă i s-ar oferi.

fara descriere

"Cred că m-ar reprezenta postura de antrenor. Eu sunt imparţială, sunt corectă şi a văzut toată lumea că ştiu să-mi mobilizez echipa. Mi-a şi zis un susţinător de-al meu acum "Tu ai fi bună de antrenor, Mariana. N-ai face ca Ionuţ, să ţii cu unii din echipa ta pe faţă, în defavoarea altora, şi nici nu ai fi exagerat de agresivă ca Giani". E, la partea cu Giani l-am contrazis. Mie mi s-a părut un antrenor foarte bun, perfect pentru o astfel de competiţie dură. Noi am avut multe "meciuri", dar trebuie să-i dau Cezarului ce e al Cezarului", a declarat Mariana, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate