Ea e femeia cu care Cristi Borcea a cheltuit 100.000 de dolari la Milano? “Era cunoscută ca fiind o mâncătoare de bani şi de bărbaţi” FOTO

Un ziarist român stabilit la Milano crede că ea e femeia cu care Cristi Borcea a cheltuit 100.000 de dolari. E vorba despre fostul fotomodel Cristina Pensa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se pare că ea e femeia cu care Cristi Borcea a cheltuit 100.000 de dolari. Acum câteva zile, Cornel Dinu a dezvăluit în Gazeta sporturilor câteva din detaliile transferului lui Adrian Mutu de la Dinamo la Inter Milano, în 1999. Dinamo şi-a trimis doi reprezentanţi în Italia, unul dintre ei fiind Cristi Borcea. “Unul dintre cei doi reprezentanţi ai clubului Dinamo, care au fost la Milano, a cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu o manechină fostă cu Ruud Gullit. "SISDE" a filmat şi înregistrat paranghelia”, a mai spus Cornel Dinu. Fostul antrenor a fost întrebat de reporter: „Cine a petrecut cu manechina? Cristi Borcea?”. Conform Gazetei sporturilor, Dinu a râs. „În niciun caz nu era cel pe care l-am considerat mereu prieten, Vladimir Cohn!... Ştiam şi eu că se laudă "reuşitul" cu manechina”, a mai spus Dinu. (vezi motivul pentru care Alina Vidican a fost citată la tribunal în SUA)

Ea e femeia cu care Cristi Borcea a cheltuit 100.000 de dolari: "Persoana despre care vorbeşte Cornel Dinu se numeşte Cristina Pensa"

Răzvan Milca, un ziarist român stabilit de peste 20 de ani la Milano, care se semnează cu pseudonimul Dominique Antognoni, a dat şi mai multe detalii despre poveste. „Capitolul Cristi Borcea şi cei 100.000 de dolari cheltuiţi cu o fostă cunoştinţă a lui Ruud Gullit. În 1999, Borcea era foarte tânăr şi se afla la prima plecare în străinătate, era clar că nu avea multe posibilităţi financiare, la acea vreme suma reprezenta imens de mult pentru România. Se vedea că este foarte stingher într-un oraş precum Milano. Ceva zvonuri au fost, persoana despre care vorbeşte Cornel Dinu se numeşte Cristina Pensa, căsătorită cu atacantul olandez din 1994 pînă în 1997”, a scris ziaristul în Gazeta sporturilor.

fara descriere

Ea e femeia cu care Cristi Borcea a cheltuit 100.000 de dolari: "Fost model, devenise faimoasă pentru legătura cu Ayrton Senna"

E clar că ea e femeia cu care Cristi Borcea a cheltuit 100.000 de dolari.  “Era cunoscută ca fiind o mâncătoare de bani şi de bărbaţi. Fost model, devenise faimoasă pentru legătura cu Ayrton Senna în prima parte a anilor 1990. Dacă pilotul putea să cheltuiască pentru ea o sumă atât de mare, Borcea, în 1999, în mod sigur nu! Probabil Cristi a inventat mai totul, pentru a părea bărbat. Greu de crezut, dacă nu imposibil, că fosta doamnă Gullit ar fi reuşit într-o singură zi să îl cunoască pe tânărul Borcea şi să îl şi convingă să cheltuiască atât de mult. Proveneau din două lumi absolut diverse, lumi care în 1999 nu se puteau întâlni în niciun mod”, a concluzionat ziaristul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate