Ea e fiica lui Vladimir Găitan! Gloria este actriță și a apucat să joace alături de tatăl său

Vladimir Găitan a murit marți, după o suferință grea care l-a ținut departe de scenă de ceva timp.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Vladimir Gaitan a murit
Vladimir Gaitan a murit la 73 de ani

Actorul Vladimir Găitan era grav bolnav, de luni bune era acasă la pat, după ce din luna aprilie refuzase să mai stea internat în spital. A vrut să-și petreacă ultima perioadă din viață alături de familie.


In articol:

Vladimir Găitan avea doi copii: un băiat stabilit la Londra și o fată, Gloria Găitan care este actriță, urmându-i cariera tatălui său, ceea ce nu a fost pe placul părintelui său.

Într-un interviu pentru QMagazine, Gloria Găitan spunea că a fost iubită enorm de tatăl său, un copil extrem de dorit, după ce actorul și soția lui pierduseră alți 7 (VEZI aici drama secretă a actorului Vladimir Găitan). ”A fost mereu foarte înțelegător”, povestea Gloria, fericită că a apucat să joace pe scenă alături de tatăl său.

Vladimir Gaitan fiica
Vladimir Gaitan si fiica sa, Gloria Gaitan

Citeste si: Breaking News. Rata de infectare cu coronavirus și numărul bolnavilor de COVID-19 - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

”E minunat (n.red cand joaca impreună)! Ca acasă! Suntem conştienţi că avem atâţia privitori şi sunt emoţii, dar comunicarea e extraordinară. Şi piesa e de-aşa natură… Suntem tot tată şi fiică”, spunea Gloria Găitan, care este actriță la Teatrul de Comedie din București. 

Citeste si: Cea mai arzătoare dorinţă a actorului Vladimir Găitan nu s-a îndeplinit "Sper să mai trag de mine câţiva ani, măcar vreo 2-3"

Vladimir Găitan a suferit când fiica sa a fost jignită din cauza lui

 În primăvara anului trecut, Vladimir Găitan a fost eroul unui episod tulburător după ce l-a criticat în public pe Tudor Chirilă, simbolul mișcării #rezist. Iar cea care a avut de suferit a fost Gloria, care a sărit imediat în apărarea tatălui său.

Citeste si: ULTIMELE IMAGINI cu Vladimir Găitan în viață! Boala l-a transfigurat! Actorul era de nerecunoscut

”Mi-a spus domnul Găitan că sunt persoane care au jignit-o pe Gloria Găitan. E absolut josnic și regret dacă cineva mă asociază cu așa ceva. În celelalte privințe socio-politice, (eu și domnul Găitan) nu ne-am înțeles... După o discuție lungă fiecare a rămas cu opinia lui. Îmi pare sincer rău”, a scris Marius Vizante la acel moment.

Vladimir Găitan suferea de cancer, boală de care a aflat în urmă cu mai mulți ani și cu care a luptat din răsputeri. Până acum, când la 73 de ani l-a învins!

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

L-a dat AFARĂ într-un mod inexplicabil! Este bomba momentului pe piața media: Azi am primit înștiințarea oficială

Vești bune pentru pensionari: Ce se întâmplă cu toate pensiile sub 2000 de lei? Violeta Alexandru a făcut anunțul. Este fără precedent

Drama unui mare actor român. Boala l-a îngenuncheat pe Vladimir Găitan: „Simt că sfârșitul îmi e aproape”

Dezvăluiri în lacrimi, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta este îngenuncheată: „Și mama are cancer. Îmi este foarte frică”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies