Vedete

Ea e singura concurenta de la Exatlon care ar putea sa-i inchida gura lui Giani Kirita! Alline e cea mai sexy fotbalista din Brazilia | EXCLUSIV

Vulcanicul Giani Kirita de la Exatlon Romania a reusit sa-i enerveze pe cei din echipa Mexicului. Alta ar fi fost situatia daca Romania ar fi intalnit Brazilia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Ea e singura concurenta de la Exatlon care ar putea sa-i inchida gura lui Giani Kirita! Alline e cea mai sexy fotbalista din Brazilia | EXCLUSIVicon photo

 

Cu cateva saptamani inainte ca echipa noastra sa ajunga in Republica Dominicana s-a incheiat Exatlon Brazilia, cu o finala in care a participat cea mai sexy jucatoare de fotbal feminin, varianta feminina a lui Neymar.


Alline Calandrini i-ar fi inchis cu siguranta gura naravasului Kirita si probabil ca l-ar fi si cucerit cu driblingurile ei. Alline are 1,71 m si este fundas (pozitie pe care a jucat si Kirita) al echipei FC Santos, dar si international din 2009. La 29 de ani, Alline face senzatie pe terenul de fotbal si este foarte iubita si admirata in Brazilia.

Brazilianca a pozat intr-un calendar sexy


Alline a ajuns apana in finala Exatlon Brazilia si s-a clasat pe locul 5. Show-ul s-a incheiat la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, asa ca sportivul nostru a ratat sansa de a o intalni pe campul de lupta. Asa ca poate doar sa se multumeasca cu un calendar sexy cu jucatoarele de la FC Santos, pe care clubul l-a scos pe piata in 2012.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune