Ecaterina Andronescu a fost demisă după ce a făcut o declarație șocantă

Viorica Dăncilă a decis să o demită pe Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației după ce joi seara a făcut o declarație șocantă.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Ministrul Educației a declarat joi, într-o emisiune că Alexandra nu ar fi trebuit să se urce într-o mașină de ocazie. Ministrul a precizat că pe vremea dânsei era învățată de către părinți să nu se urce în mașină cu străinii.

"Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină”, a declarat Andronescu. 

Citeste si: Șoferul mașinii cu care a circulat Dincă: "Procurorii DIICOT mi-au stricat afacerea cu varză"

Citeste si: Tatăl Alexandrei din Caracal este distrus de durere! Bărbatul nu poate scăpa de sentimentul de vinovăție: „Am trecut pe lângă ea”

Citeste si: Au apărut imagini cu Gheorghe Dincă, în timp ce o duce pe Alexandra la el acasă

După această declarație, mai mulți colegi din Parlament i-au solicitat demisia 

Colegii din Parlament au invocat demisia ministrului considerând că Ecaterina Andronescu are o gândire "învechită" care trebuie eliminată din societatea românească. 

Declaraţia Ecaterinei Andronescu care a spus, în contextul discuţiei despre cazul Alexandra că «am învăţat de acasă să nu mă urc cu un străin în maşină» este absolut revoltătoare şi inacceptabilă pentru un ministru al Educaţiei. Această afirmaţie este similară cu declaraţii de tipul «avea fusta prea scurtă», iar acest tip de mentalitate trebuie eliminat din societatea românească. Doamna Ecaterina Andronescu trebuie să demisioneze urgent”, a transmis Mara Mareş, deputat PNL, într-un comunicat de presă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate