Ela Crăciun este în culmea fericirii! Ce se întâmplă în aceste momente cu băiețelul ei!

Ela Crăciun se bucură nespus de felul în care juniorul ei evoluează, a făcut primii pași

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Ela Crăciun a avut parte de bucurie nespusă în weekend-ul ce a trecut. Băiețelul ei a făcut primii pași. Micuțul Nicholas a surpris-o pe vedetă stând singur în picioare în poziție verticală și, mai mult, alergând din living până în bucătărie.

Citeste si: Raluca Bădulescu, surpriză de proporții de ziua ei! Soțul ei a venit în platoul Teo Show

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Bernadett de la Puterea dragostei s-a făcut vloggeriţă! Vezi cum a fost filmată frumoasa blondă în primul ei videoblog!

Citeste si: Reacții acide între Deea și Andy de la Puterea Dragostei: ”Jocurile astea să le facă cu mă-sa!”

Întâmplarea a fost filmată de Ela cu telefonul mobil și postată pe pagina ei de socializare, înregistrarea făcând deliciul fanilor săi.

”Nu mă așteptam. El merge de mânuță de ceva vreme, dar nu a avut curaj să plece singur. Cu o zi înainte a făcut doi trei pași timizi și noi l-am tot încurajat. A doua zi eram doar eu cu el acasă și a mers cam doi metri, apoi a luat-o la fugă din living până în bucătărie. M-a lăsat cu gura căscată. Am luat repede telefonul să filmez, să nu ratez acest moment special. Am trimis filmulețul tuturor cunoscuților. Când au venit copiii acasă au vrut să vadă cu ochii lor, iar Nicholas a mai făcut câțiva pași de unul singur”, a spus Ela Crăciun pentru WOWbiz.ro.

Ela Crăciun are motive de bucurie cu băiețelul! ”A mers de-a bușilea, l-am ajutat să se ridice când a fost cazul”

Ela Crăciun are motive de bucurie cu băiețelul și le împărtășește tuturor! ”M-au întrebat multe mămici pe Instagram cum am făcut ca el să meargă, dacă îl țin în șosete de casă antiaderapante. Noi îl ținem cu săndăluțele lui ortopedice, speciale, talpa este foarte bună și puțin înaltă, așa că îi ține glezna și îi dă stabilitate. Nu l-am pus în premergător. A stat pe lângă noi, a mers de-a bușilea, l-am ajutat să se ridice când a fost cazul. Totul a decurs natural, se deplasează de unul singur”, povestește omul de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate