Ela Trandafir, fetița care a făcut senzație pe scenă, judecată pentru că e de etnie romă: „Mă insultau”

Ela Trandafir a ridicat o scenă întreagă în picioare. Fetița din Bacău insultată de colegi pentru că e de etnie romă a făcut senzație pe scenă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ela Trandafir, fetița de de etnie romă de la Românii au talent


In articol:

Ela Trandafir are doar 14 ani, dar a trecut prin clipe grele, încă de la o vârstă fragedă și a fost încercată de trăiri pe care nici un copil nu ar trebui să le aibă. Superba adolescentă povestit în cadrul show-ului de televiziune „Românii au talent” că a fost criticată de colegii de școală, care o discriminau pentru că este de etnie romă.

Ela Trandafir nu le-a spus părinților despre prejudecățile cu care se confrunta, ci s-a apucat de cântat.

„Mă simțeam rău. Mă insultau pentru că sunt de etnie romă. După ce am făcut canto, lucrurile au început să se schimbe. Și-au dat seama că sunt un copil ca toți ceilalți. Vreau să încurajez și alți copii care sunt în situația mea”, a declarat Ela Trandafir, care vrea să arate celor discrimați din cauza etniei că pot face lucruri frumoase în viață și că pot depăși momentele dificile și criticile celor din jur cu zâmbetul pe buze, așa cum o face ea acum.

Citeste si: Motivul pentru care Ella a lipsit de la Puterea dragostei. Anunțul tragic făcut de Andreea Mantea: „A decedat...”

Citeste si: Dorian Popa, afectat puternic de pandemia de coronavirus! Artistul are probleme grave de sănătate: „Nu știu ce e de făcut. Mă doare de mor”

Ela Trandafir, fetița de de etnie romă de la Românii au talent

Ela Trandafir a făcut senzație pe scenă

Ela Trandafir a interpretat două piese și a ridicat publicul în picioare cu interpretarea ei. A apărut în fața publicului îmbrăcată într-o fustă lungă cu motive florale și a cântat „Țingăncușă ești frumoasă”, după care și-a desprins fusta care era prinsă în talie cu un cordon, a rămas într-o pereche de pantaloni de piele și a continuat spectacolul cu melodia „It’s a Man’s World”, cucerindu-i pe cei patru jurați cu abilitățile ei vocale.

Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre au felicitat-o pentru talentul ei și i-au dat patru de DA.

Ela Trandafir, fetița de de etnie romă de la Românii au talent

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate