Elena Ionescu, gafă în direct! A vrut să impresioneze cu o rochie sexy, dar s-a ridicat și i s-a văzut absolut tot

Elena Ionescu a fost invitată în cadrul unei emsiuni și a ales să poarte o rochie extrem de sexy, dar care i-a cam jucat feste.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Artista a mers în cadrul unei emisiuni și a comis o gafă uriașă în direct. Rochia tip sacou a brunetei, care era foarte scurtă, s-a ridicat și s-a văzut tot.

Citeste si: Are 48 de ani, dar arată ca o puștoaică. Soacra unui cunoscut fotbalist face furori pe internet cu o siluetă de invidiat

Citeste si: Drama prin care trece fiica lui Laurette după ce a fost bătută de colegi. Micuța refuză să mai meargă la școală

Citeste si: Fetița de doi ani care se afla în mașina care a lovit ursul din Harghita are coșmaruri ”Se trezește noaptea țipând”

Elena Ionescu, gafă în direct! A vrut să impresioneze cu o rochie sexy, dar s-a ridicat și i s-a văzut absolut tot

Elena Ionescu a reușit să impresioneze prin apariția ei pe care bărbații din platou nu o vor uita prea ușor. Artista s-a așezat pe canapea și și-a încrucișat picioarele, moment în care s-a văzut tot ce era sub rochie.


Prezentatorii emisiunii nu au știut cum să acopere gafa Elenei și strigau fără oprire: „Băă, nu mă pot uita în partea aia”, în timp ce unul dintre ei își acoperea ochii. 

În urmă cu o lună și jumătate, Elena Ionescu a anunțat că se desparte de soțul ei, Dragoș, cu care avea și un copil! Inițial, postarea pe adresa de socializare a fost una seacă, și fără multe amănunte, însă, după ce bărbatul a apărut în compania altor femei, cântăreața a decis să spună mai multe lucruri. 

”Eu nu m-am căsatorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu. Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil”, a mărturisit Elena Ionescu într-o emisiune de televiziune.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate