Elena Ionescu, mărturisire șocantă la Survivor România! Faimoasa a spus cu ce bărbat din competiție ar mai face un copil!

Elena Ionescu a intrat în jocul celor patru băieți rămași în competiție la Survivor România și le-a mărturisit cu care dintre ei ar face un copil

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Elena Ionescu este una dintre cele mai bune și mai îndrăgite concurente de la Survivor România! Fire puternică și competitivă, faimoasa a ieșit învingătoare din nu mai puțin de șapte consilii de nominalizare, votul publicului fiind decisiv în cazul ei, în ciuda faptului că, de multe ori, coechipierii au dorit să o elimine din show.

Acum, pe final însă, apele s-au liniștit, iar Elena nu mai este ținta certurilor puternice, din contră, ea a devenit extrem de îndrăgită atât de faimoșii rămași în competiție, cât și de războincii din tabăra adversă, care văd în cântăreață mai degrabă o prietenă sau o femeie frumoasă, decât o adversară.

Elena Ionescu, o adevărată divă printre cei patru concurenți rămași în joc la Survivor

Astfel, după ce unii dintre băieți și-au și exprimat părerea despre ea, în sensul pozitiv, Elena Ionescu a ajuns în aceste momente să intre și în glume cu aceștia, mai mult, să le și ridice mingea la fileu ori să îi pună cu adevărat pe gânduri pe cei care o simpatizează mai mult decât o declară public.

Citeste si: Vremea pentru finalul săptămânii. Capitala este vizată de avertismentul ANM - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

O dovadă în acest sens o reprezintă și joculețul de întrebări fulger, amuzante sau indiscrete, de sâmbătă seara, atunci când venită în fața ”consiliului celor patru bărbați”, faimoasa a trebuit să răspundă sincer la o curiozitate masculină a lui Iancu Sterp, și anume, cu ce competitor din Republica Dominicană ar dori să mai aibă un urmaș. În mod surprinzător, ea nu s-a eschivat, ba chiar a și nominalizat concret.

Citeste si: Emy si Ghita, scandal monstru! S-a ajuns la injuraturi!

Citeste si: TULBURĂTOR! Ghiță de la Survivor România, abandonat în copilărie! ”Am fost la casa de copii”! Declarațiile care au șocat în Republica Dominicană

Citeste si: Înainte de a pleca de la Survivor România, Cristina Șișcanu a atacat-o dur pe Grațiela Duban ”Gata! Până aici”

Elena Ionescu vrea să facă un copil cu un concurent de la Survivor! ”Îmi place corpul lui Iancu și culoarea ochilor lui Ghiță!”

Elena Ionescu vrea să facă un copil cu un concurent de la Survivor, care să fie cam așa. ”Mamă ce întrebare nebună! Bine Iancule, mi-ai dat KO! Ce mă fac eu acum! Dacă iau pe tipologie, fiecare este diferit, adică ar ieși frumos din toate unghiurile. Dacă m-aș uita așa, în ansamblu, aș lua de la fiecare câte ceva. Îmi place blândețea feței lui Emanuel, și așa stilul de față prietenoasă, îmi place corpul lui Iancu, care este lucrat natural. Am zis că bagă bomboane în el, dar nu...e sută la sută real! I-aș lua culoarea ochilor lui Ghiță, are momente când se fac verzi, este o nebunie acolo, și temperamentul lui Cezar, acela de la început, care avea principii, care asculta, care îți dădea un sfat bun, nu cel care a devenit după jumătatea jocului, atunci când a început să își creeze o strategie proprie”, a comentat faimoasa, spre amuzamentul tuturor.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Răsturnare de situație! De ce ar fi murit de fapt Maradona: A fost o idioţenie criminală

Leguma cu efecte benefice în peste 15 boli. Introdu-o mai des în alimentația ta

Ana Pal, atac șocant la Asiana Peng! ”O provoc să caute o familie de copii mai amărâți și să-i ajute”

DEZVĂLUIRE ȘOC! Andrei de la Survivor aruncă bomba despre Iancu. ”Îi era teamă că Denisa nu îl mai așteaptă în țară”! EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies