DEZVĂLUIRE ȘOC! Andrei de la Survivor aruncă bomba despre Iancu. ”Îi era teamă că Denisa nu îl mai așteaptă în țară”! EXCLUSIV

Andrei de la Survivor România a povestit ce temeri îl încearcă pe prietenul lui Iancu Sterp în Republica Dominicană

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Denisa și Iancu Sterp s-au întâlnit la Puterea Dragostei, unde au devenit un cuplu. Au plecat din emisiune de mână, ca doi porumbei, au stat împreună câteva săptămâni, însă Iancu a decis să plece într-o altă competiție, la Survivor România. Iubita lui a rămas singură, dar nu în țară, ci la Londra, acolo unde locuiește de mult timp.

În competiția din Republica Dominicană, cum era de așteptat, fetele roiesc în jurul lui Iancu, dar războinicul a zis de mai multe ori în show că îi este foarte dor de iubita lui și că și-ar dori foarte mult să vobească cu ea.
”Îmi este tare dor de ea, nu am mai stat despărțiți atât de mult timp și parcă a trecut o veșnicie de când nu am mai văzut-o. Abia aștept să revin acasă și să o strâng în brațe”, le-a dezvăluit războinicului colegilor săi de pe insulă.

fara descriere
Iancu Sterp, mesaj pentru Denisa! ”Ești cea mai frumoasă femeie de pe Pământ! TE IUUUBESC”! 

Mai mult decât atât, de Paște, înainte de a proba de comunicare, gândul lui Iancu Sterp s-a îndreptat tot spre iubita lui, femeia pe care ar fi dorit să o audă în acel moment special. ”Sincer, cel mai mult îmi doresc să vorbesc cu iubita mea. Simt că și ea vrea să vorbească cu mine pentru că nu am luat legătură aboslut deloc cu ea de când sunt aici. Ar fi foarte frumos, ne-am încurajat unul pe altul pentru că este foarte greu la distanța care este între noi acum. Ei îi simt lipsa cel mai mult, este în sufletul meu”, a declarat războinicul, care a mai vrut să-i spună ceva partenerei sale de viață. ”Ești cea mai frumoasă femeie de pe Pământ! TE IUUUBESC”!

Citeste si: Prima reacție a iubitei lui Cezar Juratoni după ce s-a aflat că faimosul s-a iubit cu Lidia Buble! Tatiana a postat imaginea la care se așteptau toți

Citeste si: S-a rupt lanțul de ”iubire” dintre Iancu Sterp și Emy la Survivor România?! Declarația care o va liniști pe iubita războinicului, Denisa. ”O iubesc”

Citeste si: Ruby, suspectă de coronavirus. S-a dus de urgență la spital: „Îmi e rău. Tușesc ca un măgar”

fara descriere

Iancu Sterp, în pericol să o piardă pe Denisa? ” Îi era teamă să nu fie curtată de altcineva și să îl uite pe el în lunile acestea”

Posibilitatea de a vorbi cu iubita lui l-a liniștit pe războinic, mai ales după ce și ea i-a mărturisit că îi este dor de el și abia așteaptă să îl țină brațe. De altfel, Andrei Ciobanu, după eliminarea de la Survivor România, într-un interviu acordat pentru WOWbiz.ro, a făcut și o dezvăluire surprinzătoare pe marginea acestui subiect care l-a avut în prim-plan pe prietenul lui din camp. ”Să vă spun sincer, avea niște temeri mari. Iancu Sterp mi-a spus că este în pericol să o piardă pe Denisa, că are senzația că ea, acasă, poate nu îl mai dorește, poate, la cât de frumoasă este, să nu fie curtată de altcineva și să îl uite pe el în lunile acestea. Era mereu cu gândul ăsta în minte. S-a liniștit abia după proba de comunicare, atunci când a realizat cât de mult îl iubește și ea”, a spus Andrei la ”Ștafeta mixtă”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate