Elena Udrea nu are voie să intre cu fetița în biserică, de Paște! Care este motivul

Elena Udrea, logodnicul ei și micuța lor formează o familie foarte frumoasă. Dar care este motivul pentru care blondina nu poate intra în biserică cu micuța lor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

De Paște, Elena Undrea și familia sa vor petrecere această sărbătoare în Costa Rica. În urmă cu o zi, Adrian Alexandrov a luat avionul către Costa Rica din România. Logodnicul Elenei Udrea a făcut o vizită în țară pentru a lua câteva lucruri și alimente pentru masa de Paște, care nu se găsesc în Costa Rica.

Mai mult decât atât, alături de Elena Udrea este și mama ei, care pregătește bunătățile de Paște. În noaptea Paștelui, Elena Udrea nu are voie să intre în biserică cu micuța ei și a lui Adrian Alexandrov, Eva Maria, deoarece este nebotezată. La finele săptămânii trecute, fiica lor a împlinit vârsta de șapte luni. Bunica ei, mama Elenei Undrea, o ajută pe micuță să pășească deja, ba chiar este răsfățată până peste măsură, conform Click.

Citeste si: Un pedofil a traumatizat o fetiță de patru anișori! La psihiatrie, micuța desenează în formă de falus până și copacii

Citeste si: Soțul Ancăi Serea ar fi acuzat de hărțuire? O tânără din Botoșani susține că ar fi pus-o să facă lucruri indecente!

Citeste si: Bianca Drăgușanu, învinețită pe picioare! ”În momentul de față sunt dată cu fond de ten”

”Va fi foarte frumos, deoarece petrec în trei și în calitate de părinți. Din păcate, nu vor merge la biserică, pentru că micuța încă nu este creștinată, însă vor petrece acasă, alături de Eva și de mama Elenei, doamna Maria Veliceasa. De preparatele tradiționale, cozonac, drob, ouă roșii se va ocupa soacra lui Adrian și, bineînțeles, Elena o va ajuta și ea în măsura în care o va putea lăsa fiica ei.

Adrian a plecat ieri luni (22 aprilie) din România și a avut în bagaje și câteva alimente și produse necesare pentru masa de Paște. A primit o listă de cumpărături, pentru că în Costa Rica nu se găsesc toate”, a declarat, pentru Click!, o persoană din apropierea cuplului Elena Udrea-Adrian Alexandrov.

”Ei își doresc în continuare să vină. În primul rând pentru a-și boteza fetița însă, din păcate, data la care se va întâmpla acest lucru nu o știe nimeni. Mai sunt de lămurit câteva aspecte importante în ceea ce o privește pe Elena Udrea”, au spus sursele. Cererea pentru primirea statutului de refugiat i-a fost respinsă de două ori până acum, dar ea nu renunță.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: