Soțul Ancăi Serea ar fi acuzat de hărțuire? O tânără din Botoșani susține că ar fi pus-o să facă lucruri indecente!

Un nou scandal în media? Adi Sînă, soțul Ancăi Serea, ar fi acuzat de hărțuire. O fată din Botoșani susține că artistul i-ar fi trimis mesaje indecente.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Acuze grave sunt aduse la adresa soțului Ancăi Serea, Adi Sînă, la o zi după ce s-a aflat, oficial, că soția lui este gravidă pentru a șasea oară. Din informațiile oferite, Adi Sînă ar fi acuzat că i-ar fi cerut unei tinere din Botoșani imagini indecente cu ea pe rețelele de socializare. Adi Sînă i-ar fi trimis, așa cum susține fata, mesaje cu tentă sexuală.

Tânăra: ”Mi-a cerut fotografii sexy și mi-a scris că mă vrea!”

”Totul a început în seara de 6 aprilie, când Adrian Sînă a avut concert în Botoșani, orașul în care locuiesc. M-a văzut, m-a întrebat cum mă numesc pe Instagram și mi-a dat mesaj. După câteva zile, am fost adăugată pe Snapchat de el deoarece eu am numele de utilizator în descrierea profilului de Instagram.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, învinețită pe picioare! ”În momentul de față sunt dată cu fond de ten”

Citeste si: Ce a putut să-i spună Daniela Gyorfi lui Mădălin Ionescu despre soţia lui! Cristina Şişcanu a rămas fără cuvinte! "Să se scarpine, dacă o mănâncă"

Citeste si: Nevasta lui Tolea Ciumac culege portocale în Sardinia FOTO

De atunci am început să primesc fel de fel de mesaje de la el și mi-a spus ca va veni la Botoșani să ne vedem. Mi-a cerut fotografii sexy și mi-a scris că mă vrea! Mesajele sale erau cu tentă sexuală. După aceasta mi-a cerut numărul de telefon și m-a sunat. Atunci a fost momentul în care l-am întrebat de ce îi face asta soției lui și i-am spus că sunt conștientă că nu sunt prima fată căreia îi scrie lucruri de genul acesta. Răspunsul lui a fost: «Nu mă mai certa! O să îți explic față în față!». Încă nu ne-am întâlnit, mi-a spus ca va veni în luna mai în Botoșani pentru mine, dar mie una nu mi se pare deloc normal ceea ce face el”, a mărturisit tânăra care ar fi fost abordată de Adi Sînă, pentru Cancan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate