Elena Udrea primeşte în puşcărie o rolă de hârtie igienică pe lună! La “El Buen Pastor” deţinutele se bucură de un prosop şi un săpun o dată la două luni!

Un studiu făcut la închisoarea din Costa Rica arată că Elena Udrea primeşte în puşcărie o rolă de hârtie igienică pe lună.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Condiţiile din închisoare sunt oribile, astfel că Elena Udrea primeşte în puşcărie o rolă de hârtie igienică pe lună. Un studiu făcut de o profesoară de la Facultatea de Drept a Universităţii Costa Rica despre viaţa din închisoare arată că igiena nu este la standarde normale la “El Buen Pastor”, acolo unde Udrea a fost dusă, după ce a fost reţinută de Interpol.

Elena Udrea primeşte în puşcărie o rolă de hârtie igienică pe lună: "Trebuie făcut ceva"

“O deţinută spune că închisoarea oferă o rolă de hârtie igienică pe lună. Un prosop se dă la fiecare două luni, la fel şi un săpun de baie. O altă femeie a declarat că "nu ajunge un sul de hârtie igienică pe lună, trebuie făcut ceva pentru a schimba această situaţie umilitoare”, se arată în studiul despre condiţiile din închisoarea „El Buen Pastor”. (vezi ce mănâncă Udrea în închisoarea din Costa Rica)

fara descriere

Elena Udrea primeşte în puşcărie o rolă de hârtie igienică pe lună. Închisoarea nu respectă mai multe reguli

În Costa Rica, Elena Udrea primeşte în puşcărie o rolă de hârtie igienică pe lună. "Aşa cum s-au exprimat deţinuţii, autorităţile nu respectă regula 5 a convenţiei de la Bangkok, care prevede următoarele: Spaţiile destinate cazării femeilor deţinute trebuie să aibă mijloace şi mijloace articolele necesare pentru a satisface nevoile de igiena de acest gen, inclusiv tampoane sanitare gratuite şi furnizarea permanentă de apă pentru îngrijire personalul copiilor şi femeilor, în special cei care gătesc, femeile însărcinate şi cele care sunt în perioada de lactaţie sau menstruaţie”, se mai arată în studiu. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate