Elena Udrea, reacție în urma deciziei Curții Supreme! ”Eu nu am avut această șansă”

Elena Udrea a reacționat în urma deciziei pe care Curtea Supremă a luat-o.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Elena Udrea a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își exprimă opinia, după ce Înalta Curte a cerut opinia Curții de Justiției a Uniunii Europene, care a hotărât să aștepte decizia în cazul fostei blonde de la Cotroceni.

Elena Udrea: ”Eu nu am avut această șansă”

”Mă bucur pentru domnul Tăriceanu, că a fost achitat într-un proces nedrept, unul dintre cele multe instrumentate de statul paralel împotriva adversarilor politici, sau oameni de afaceri, sau lideri de opinie, sau jurnaliști ori patroni de presă etc. Din fericire, a avut șansa să îi fie judecat dosarul de un Complet format de unii dintre cei mai integri judecători de la ICCJ și care nu sunt controlați de către SRI. Eu nu am avut această șansă, spre exemplu. Nu le dau numele, pentru ca nu vreau să îi expun.

Citeste si: Raluca Podea are probleme mari cu dantura! ”Mi l-am lipit cu superglue”

Citeste si: Elena Udrea nu are voie să intre cu fetița în biserică, de Paște! Care este motivul

Citeste si: Cutremur violent în Filipine! Clădiri prăbușite, pană de curent și cel puțin 11 morți

Dar nu pot să nu remarc că revolta domnului Tăriceanu exprimată în intervențiile de la tv, împotriva abuzurilor făcute de statul paralel este ipocrită, cât timp discursul dansului, foarte argumentat, corect și coerent altfel, nu a avut nicio urmare în anii de când ne tot spune cât lupta dânsul pentru drepturi și libertăți.

Spre exemplu, cel mai elocvent, domnul Tăriceanu nu a cerut un lucru elementar ministrului ALDE, Tudorel Toader. Să facă dreptate celor condamnați de Completele de 5 constatate ilegale de CCR, care nu mai erau în termen să depună Contestație la executare și, care încă sunt în pușcării și se uită cu speranță la domnul Tăriceanu, al doilea om în stat, când vorbește de luni de zile despre ordonanța reparatorie, care nu a mai venit...Ba chiar i-a luat apărarea și ne-a spus că el consideră că Toader a făcut mult pentru consolidarea statului de drept. Și altele pe care nu le amintesc acum, pentru că nu e spațiu suficient. În concluzie, multe vorbe, puține fapte...că de, e an electoral'', scrie Udrea pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate