Raluca Podea are probleme mari cu dantura! ”Mi l-am lipit cu superglue”

Raluca Podea are probleme mari cu dantura. Ea a povestit că a cheltuit mii de euro pentru a-și pune dinți!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Raluca Podea a povestit într-un interviu pentru un post de televiziune despre durerile prin care trece. Fosta lui Florin Pastramă a mărturisit că are o infecție la nivelul gingiei, aceasta fiind cauzată de implanturile dentare. Raluca Podea a scos mii de euro din buzunar pentru a-și face dantura, însă, din păcate, are probleme cu ea!

„Pur și simplu am 3 intervenții de care presupun că am avut nevoie, eu am alăptat, mi-am schimbat sânii, după care i-am vrut mai mari, iar cea de-a treia operație a fost de implant fesier. Medicul mi-a spus să aleg această măsură că este indicat spatelui meu și l-am urmat.

Citeste si: Elena Udrea nu are voie să intre cu fetița în biserică, de Paște! Care este motivul

Citeste si: Bianca Drăgușanu, învinețită pe picioare! ”În momentul de față sunt dată cu fond de ten”

Citeste si: Soțul Ancăi Serea ar fi acuzat de hărțuire? O tânără din Botoșani susține că ar fi pus-o să facă lucruri indecente!

fara descriere

Am ceva probleme cu coloana cervicală și am nevoie de recuperare medicală. Aveam niște infecții, am mers la clinică înapoi să găsim o soluție, am consultat cam 5 medici. Nu mi se pare corect și nici normal să vin de acasă cu bugetul meu, atâta timp cât în primă fază, eu mi-am plătit dinții. Eu am problemele astea de când mi-am schimbat dinții.

Trebuie să stau o lună fără dinți, trebuie să-mi repar gingia și este complicat. Mi-am sunat avocatul, o să merg pe căile legale. Eu aveam dinții buni, am plătit câteva mii de euro, dar nu este vorba de bani, este vorba de sănătate. Am o infecție la nivelul gingiei, care este foarte puternică. Costă 700 și ceva de milioane și nu mi se pare normal să plătesc eu. Mai devreme mi-a căzut din nou un dinte și mi l-am lipit cu superglue”, a povestit ea în cadrul interviului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate