Românii au început să vândă pe internet cenușă de la Notre Dame! Prețul uluitor pe care îl cer comercianții!

Românii au început să scoată la vânzare pe site-uri de comerț cenușă de la catedrala Notre Dame, care a ars zilele trecute într-un incendiu devastator.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Sumele cu care se vinde cenușa sunt uneori uriașe, de 1.000 sau chiar 5.000 de lei!

„Te vindecă şi te scapă de blesteme“, suna textul unui anunț, care a fost între timp dezactivat.

fara descriere

Catedrala Notre Dame a fost cuprinsă luni seară de un incendiu devastator. Din fericire, pompierii au reușit să lichideze rapid incendiul, cu toate că au avut numai 15 minute la dispoziție.

Autorităţile franceze au dezvăluit că pompierii au stins incendiul izbucnit la Catedrala Notre-Dame din Paris la momentul potrivit, clădirea fiind la doar „15-30 de minute înainte de distrugere totală”, potrivit The Guardian.

fara descriere

Membrii Brigăzii de Pompieri din Paris au împiedicat un dezastru, riscându-şi viaţa pentru a rămâne în interiorul monumentului aflat în flăcări şi pentru a crea o barieră de apă între flăcările nimicitoare şi cele două turnuri dreptunghiulare ale faţadei de vest.

Mai mult de 650 milioane de euro (562 milioane de lire sterline) au fost donate în doar câteva ore marţi, în timp ce miliardarii şi companiile din Franţa au anunţat că vor dona fonduri substanţiale pentru campania de restaurare lansată de preşedintele francez Emmanuel Macron.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate