Eliberat din închisoare, un fost patron din Liga I se bucură de libertate! Uite ce face azi Alin Simota FOTO

Alin Simota a condus Jiul Petroșani între 1999 și 2012, după care s-a concentrat doar pe afaceri.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Alin Simota a condus Jiul Petroșani între 1999 și 2012, după care s-a concentrat doar pe afaceri. La sfârşitul anilor 2000, Alin Simota, supranumit şi ”baronul Văii Jiului”, se afla în topul celor mai bogaţi oameni din judeţul Hunedoara, cu o avere care depăşea 20 de milioane euro, obţinută aproape în totalitate din afaceri cu statul, în energie, construcţii, minerit şi prestări de servicii. Alin Simota era considerat în Valea Jiului drept urmaşul „Luceafărului Huilei”, Miron Cozma.

Citeste si: Viorica Dăncilă, răspuns pentru victimele din Colectiv: "Vor avea decontate îngriijirile atât timp cât este nevoie"

Citeste si: Ginerele lui Sile Cămătaru îşi vinde limuzina! Maşina second-hand valorează 40.000 de euro!

A cochetat o vreme și cu politica, fiind liderul organizaţiei PNL din Petroşani. Judecat și condamnat în mai multe dosare penale pentru infracţiuni de crimă organizată, Simota a fost eliberat în 2018, după care și-a reluat viața de familie, cochetând mai nou și cu aparițiile la televizor. 

fara descriere

”Eu am avut probleme cu jucătorii când am ajuns la Jiul. Aveam un fotbalist care era în concubinaj cu cineva, iar acea femeie avea o casă de pariuri. Concubina avea casă de pariuri. Ulterior, concubina i-a devenit soție. Am aflat totul. Mi-au spus oamenii că sunt lucruri care nu sunt în regulă. Erau mai mulți jucători care pariau. I-am prins prin tehnici specifice. Am avut un om care i-a urmărit. Ei se duceau, pariau, la un moment dat pariau și pe scor exact. Pariau pe meciurile Jiului. La un moment dat luaseră amploare aceste lucruri la Liga 2, unde eram noi. Am încercat să stârpim acest flagel. Le-am zis să ne despărțim prietenește, ca să nu ajungem la zona penală”, a declarat Alin Simota acum câteva luni, invitat la GSP Live, în emisiunea lui Costin Ștucan. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate