Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9. Cătălin Scărlătescu a pierdut o concurentă

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9. Un membru al echipei mov a părăsit competiţia.

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9
Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9. Cătălin Scărlătescu a pierdut o concurentă în urma duelului din 31 mai 2021.

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9

Al doisprezecelea duel din sezonul 9 al emisiunii   Chefi la cuțite, difuzat la data de 31 mai 2021, i-a adus lui Cătălin Scărlătescu o veste teribilă. Unul dintre concurenţii săi a obţinut cel mai slab punctaj la duel şi a fost eliminat.

Irina Fodor a anunţat că concurentul care părăseşte competiţia este chiar Andra Mihail.

Andra Mihail a fost eliminată de la Chefi la cuţite 2021, după ce a obţinut cel mai slab punctaj pentru farfuria pregătită şi punctată de cei trei chefi.

În ediţia trecută, Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent, Paul Vasile, cuţitul de aur pe care l-a salvat de la eliminare din echipa lui Sorin Bontea.

Citeste si: Cum arată iubita lui Florin Revesz de la Chefi la cuțite 2021, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9
Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9[Sursa foto: Instagram]

Chefi la cuţite, battle-ul din 31 Mai 2021

Cel de-al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite le-a adus echipelor conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, o provocare inedită.

Cele trei echipe au fost nevoite să gătească reţete care să conţină culorile reprezentative ale acestui sezon, adică verde, mov și albastru.

Astfel, Sorin Bontea a ales să facă macarons, Florin Dumitrescu a mizat pe un desert sofisticat, în timp ce Cătălin Scărlătescu a ales să facă un fel principal, cu mușchi de vită și piure, dar și un desert.

Sarcina degustării preparatelor le-a revenit membrilor care fac parte din Orchestra Radio, care au decis ca echipa albastră să fie cea câştigătoare.

Echipa verde şi mov au intrat la duel, iar Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent.

Citeste si: Cum arată mama lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite 2021, cuțitul de aur din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu

Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9
Eliminare Chefi la cuțite, sezonul 9[Sursa foto: Instagram]

Cine este Andra Mihail, concurenta eliminată de la Chefi la cuțite 2021

Andra Mihail este pasionată de bucătărie de la vârsta de 20 de ani și vrea să învețe meserie de la cei trei chefi.

Tânăra a fost funcționar public până acum 3 ani, iar în prezent este antreprenor și se ocupă de mai multe afaceri. Ea a venit la Chefi la cuțite pentru a-l cuceri pe chef Cătălin Scărlătescu și a reușit să-i atragă atenția cu o rețetă simplă.

„Pe Cătălin Scărlătescu aș vrea să-l impresionez.(...) Aerul ăla sărat își spune cuvântul. Suntem amândoi de la mare. Și eu sunt singură. Cred că ne potrivim acolo”, spunea tânăra, în audițiile sezonului 9.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite 2021, la spital cu piciorul în ghips. Ce a pățit blondina din echipa mov a lui chef Cătălin Scărlătescu. „S-a terminat rău!”

Cât de gras era Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite 2021, cuțitul de aur din echipa lui Florin Dumitrescu. E de nerecunoscut! FOTO

Legătura incredibilă dintre Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite 2021 și Theo Rose. Ce au făcut fix în fața iubitului cântăreței

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Anunț bombă pentru care REFUZĂ să se vaccineze! Un medic din România a spus totul foarte clar

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies