Ella de la Puterea dragostei a rupt legătura cu toți prietenii lui Jador

Ella de la Puterea Dragostei a luat o decizie dură după despărțirea de Jador. S-a certat și cu un prieten bun.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ella a vorbit întotdeauna frumos de Robert Ionescu, pe care l-a cunoscut la Puterea Dragostei. De altfel, cei doi au devenit între timp, prieteni buni. Numai că, Robert Ionescu este prieten bun și cu Jador.

Deși, fostul concurent de la puterea Dragostei știe multe secrete ale relației dintre Ella și jador, niciodat nu le-a divulgat. Mai mult, Robert spune că nici a vrut să se bage în relația celor doi prieteni și nu a dus ”mesaje de la unul la altul”.

fara descriere

Însă, în ultimul timp, după alte discuții dure între Ella și Jador, furmoasa concurentă de la puterea Dragostei a luat o decizie care l-a afectat pe Robert Ionescu, deși acesta speră că este una de moment.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei îi dă replica lui Jador după acuzele făcute de manelist”! Da. Este un frustrat pentru că am plecat de lângă el! Dar nu mai suportam”

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

”Sunt prieten și cu Ella și cu Jador. Nu m-am băgat în relația lor. Ella a spus că vrea să ia o pauză cu toți prietenii lui Jador. Ea a crezut că l-am ales pe el. Însă eu nu vreau să aleg între ei. Sunt prieten foarte bun cu amândoi. Și Ella a făcut niște chestii pentru mine pe care le apreciz foarte mult. Amândoi au fost alături de mine atunci când am avut nevoie”, a mărturisit Robert Ionescu, într-un interviu pentru canalul de Youtube WOWbiz.ro.

fara descriere

Robert a mărturisit însă că în ultima perioadă își petrece mult timp cu Jador, mai ales că amândoi locuiesc în București, iar pandemia de coronavirus, l-a obligat pe manelist să stea mai mult pe acasă, după ce concertele pe care le avea au fost anulate.

Citeste si: Scandal de proporții la Puterea Dragostei, între Ella și Livian. Concurentul a făcut o criză de nervi în direct

”Cu Jador sunt prieten de prin noiembrie, suntem prieteni foarte buni, ne antrenăm împreună, ne petrecem timpul împreună”,  a mărturisit Robert Ionescu despre relația cu Jador.

fara descriere

Citeste si: Manuela şi Robert Ionescu de la Puterea Dragostei sunt iubiţi? Declaraţii exclusive despre relaţia pe care o au în afara emisiunii

Jador își petrece timpul cu Robert Ionescu! Cei doi se antrenează împreună

De când Ella e la Istanbul, Robert Ionescu își petrece mare parte din timp cu Jador, iar zilele trecute a făcut și o dezvăluire emoționantă despre Jador: ”Nu am crezut vreodata ca o sa devii ca fratele meu si ca pot avea incredere sa vorbesc orice cu tine si sa ne ajutam reciproc... ce i drept aflati acum, o sa fie nașul meu..  dar mai ramane mireasa. Trebuie sa fie cuminte, CUMINTE (repet) simpla si sa ii placa vacantele...”, este mesajul postat de Robert Ionescu în dreptul unei imagini în care apare alături de Jador.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate