Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre plecarea ei din emisiune! Bomba aruncată de un fost concurent

Ella nu mai e în emisiunea Puterea Dragostei de ceva timp, iar zvonurile privind întoarcerea ei sunt tot mai numeroase.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Ella este învoită oficial de la Puterea Dragsotei? Cel puțin așa a dat de înțeles în ultimele zile, când mulți dintre susținătorii ei au întrebat dacă a părăsit show-ul pentru Jador.

Zilele trecute, Ella s-a aflat în București și s-a întâlnit cu mai mulți foști concurenți de la Puterea Dragostei. A intrat chiar la un moment dat în live-ul lui Robert Ionescu, iar Manuela care filma și ea a spus: ”Ella a ieșit din spital?”, dând de înțeles că aceasta este bolnavă.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei: ”Lui Ligi i s-a topit acidul din buze” Ce spune fosta concurentă despre blondă

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Puterea Dragostei. Ella e gravidă! Robert Ionescu aruncă bomba 

”În jocul” Manuelei a intrat și Robert care a întrebat-o cum se simte, dacă e mai bine, și chiar dacă îi vine să vomite. ”Ella e gravidă”, a aruncat apoi bomba râzând, Robert Ionescu. Pe fundal s-a auzit râsul Ellei, dar și modul în care aceasta nega acest lucru.

Citeste si: Jador i-a interzis Ellei să se întoarcă la Puterea Dragostei? Artistul a spus TOT adevărul!

Ella de la Puterea Dragostei și Jador din nou împreună

După ce Ella a plecat de la Puterea Dragostei și s-a întors în România, au fost zvonuri că aceasta s-ar fi împăcat cu Jador.

Ella de la Puterea Dragostei s-ar fi împăcat cu Jador după ce a promis că nu-i va mai acorda nicio șansă și l-a jignit în ultimul hal. Se pare că amândoi au uitat de cearta care a pus pe jar competiția din Turcia și petrec foarte mult timp împreună în România. 

Citeste si: Surpriză uriașă între Ella de la Puterea dragostei și Jador! ”Au stat împreună în București!” Detalii de ultim moment

”Jador a corupt-o pe Ella să nu se mai întoarcă în emisiune. Ella de o săptămână nu s-a mai întors în emisiune și nu se știe de ce. De ce stă în țară? În sfârșit Jador îi oferă atenția de care are ea nevoie și probabil i-a spus să nu se mai întoarcă în emisiunea aia, probabil a realizat și ea că după o săptămână de stat cu Jador și de a se proclama „iubita lui Jador”, ce să mai facă ea în casa Puterea Dragostei. E în fiecare zi cu Jador pe afară, se plimbă cu mașina se duc la film, peste tot sunt împreună”, se arată într-un vlog despre Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Manuela de la Puterea Dragostei: ”Lui Ligi i s-a topit acidul din buze” Ce spune fosta concurentă despre blondă

Doliu la Puterea Dragostei! „A murit în accident. Nu pot să cred!”

Rețetă: Incredibil cât de ușor se face rulada cu ciocolată: Desertul care va fi extrem de îndrăgit de membrii familiei

Andrei Poptelecan, replică dură pentru Cătălin, după ce a aruncat cu o pernă în Ella ”Rușine, băi băiatule!”

Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, ”înțepături” serioase pentru rivala ei din emisiune, Ella! Subiectul? Concurentul Cătălin

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies