Ella de la Puterea Dragostei e distrusă! ”A ajuns la Infecțioase” Mesaj disperat al concurentei

Ella se află în Istanbul, unde, după ce se va încheia carantina de 14 zile, va intra la Puterea dragostei. Între timp, a primit vești proaste de acasă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Ella se află în Istanbul și va intra din nou în casa Puterea dragostei. Din cauza epidemiei decoronavirus, Ella a trebuit să stea izolată 14 zile. Dar, în această perioadă a aflat și o veste proastă de acasă. Unchiul ei este bolnav, ar putea să fie infectat cu coronavirus. 

”Mi-a dat mesaj acum vară-mea, mi-a spus că unchiul meu a ajuns la Infecțioase. Înainte să ajungă acolo, a început să delireze. Doamne, aveți grijă de voi, nu e de glumit cu epidemia asta de coronavirus”, a spus Ella, care acum se află în Istanbul.

Citeste si: Coronavirus mai face o victimă! O femeie de 70 de ani a murit la Iași

fara descriere

Frumoasa concurentă de la Puterea dragostei a făcut și apel la fanii ei, dacă printre ei cunoaște cineva un cadru medical din Botoșani, care să o ajute cu informații despre starea unchiului ei.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, într-o ipostază cum nu a mai fost văzut: „Mă omoară mama!”

Ella de la Puterea dragostei se întoarce în emisiune, după ce a stat în izolare în Istanbul

Ella s-a întors la Puterea Dragostei, dar nu a putut intra în emisiune pentru că a trebuit să stea 14 zile în izolare din cauza epidemiei de coronavirus.

fara descriere

Citeste si: Emoționant! Ce au făcut concurenții de la Puterea dragostei, la finalul galei, pentru Iancu de la Survivor VIDEO

Atunci când a plecat din țară, Ella era îngrijorată și de starea de sănătate a mamei sale. Mama ei nu se simte prea bine. ”Mama mea este bolnăvioară, iar sufletul meu este la ea. O iubesc nespus și tot timpul numai la dânsa îmi este gândul! Înainte de a alege să merg iar la emisiune, am fost acasă, m-am dus să o văd și să mai vorbim, așa cum am făcut dintotdeauna. Ea îmi este cel mai bun prieten și sfătuitor. Mi-a fost greu să o privesc și să nu pot face nimic să o vindec. Acum, are niste stări de rău, dar nu se poate duce la spitale. România, ca și alte țări, se confruntă cu această pandemie de coronavirus și oamenii nu mai sunt primiți la clinici decât în situații foarte grave”, a povestit Ella de la Puterea Dragostei pentru WOWbiz.ro

 ”Mătușa mea m-a asigurat că va avea grijă să nu îi lipsească nimic măicuței mele, o va trata și o va ajuta cu tot ce este nevoie. Așa mă mai liniștesc și eu aici, în carantină. Sper să ne ajute Dumnezeu să trecem peste toate momentele grele”, a mai spus Ella de la Puterea Dragostei, din Istanbul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate