Mary de la Puterea Dragostei și Robert au publicat prima fotografie de la Starea Civilă! „Casă de piatră!”

Mary de la Puterea Dragostei și Robert s-au fotografiat la Starea Civilă, iar imaginea făcută publică a stârnit un val de reacții.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mary de la Puterea Dragostei și Robert s-au cunoscut în cadrul celebrului show de televiziune prezentat de frumoasa Andreea Mantea. Cei doi foști concurenți s-au îndrăgostit în Turcia și au rămas îmreună după întoarcerea în România. Mai mult, cei doi tineri locuiesc împreună, se iubesc mai mult ca oricând și au planuri mari de viitor, relația lor fiind din ce în ce mai serioasă.

fara descriere

Recent, pe pagina de Instagram, Mary de la Puterea Dragostei a publicat o fotografie în care apare alături de iubitul ei, Robert. Mulți dintre cei care îi urmărescu au crezut că cei doi foști concurenți au făcut, în sfârșit, pasul cel mare. În realitate, fotografia a fost făcută atunci când ei au fost martori pentru un alt cuplu care s-a căsătorit civil în urmă cu ceva timp. Așadar, cei care își doresc ca Mary de la Puterea Dragostei și Robert, iubitul ei, să devină soț și soție în fața legii mai au de așteptat.

Citeste si: Cum sfidează Jador si Culita Sterp legea! Mega-petrecere în pandemie. VIDEO

Citeste si: Pentru Larisa de la Puterea Dragostei coșmarul nu a luat sfârșit! "Îi las mâncarea la ușă” EXCLUSIV

Citeste si: Delia Matache și Ruby, vedete în filmele pentru adulți. Starurile, victime ale hackerilor

fara descriere

Val de reacții după ce Mary de la Puterea Dragostei a făcut publică fotografia de la Starea Civilă

Fotografia cu Mary de la Puterea Dragostei și Robert la Starea Civilă a stârnit un val de reacții din partea cel care au crezut că cei doi foști concurenți s-au căsătorit. Chiar și foștii colegi din emisiune s-au lăsat păcăliți.

„Nu cred că nu sunt acolo! Să fiți fericiți și sănătoși! Asta îmi doresc pentru voi!”, a scris Deea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe numele ei real Andreea Ghinescu.

„Casă de piatră!”, le-a urat și Ștefania de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate