Ella, declarație șocantă despre Jador la două luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei! ”Am pus punct! Am încheiat toate socotelile, deși aș fi vrut să fie altfel” EXCLUSIV

Ella de la Puterea dragostei a decis să pună capăt speculațiilor în privința relației pe care o are cu Jador

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

La începutul sezonul 2 de la Puterea Dragostei părea că între Jador și Ella se înfiripă ceva frumos, iar cântărețul avea să lase în trecut sentimentele pe care le-a avut pentru Simina Loica.

Ella de la Puterea dragostei, mărturisire șoc! ”Nu mă așteptam ca Jador să aibă un astfel de comportament față de mine” 

Din păcate, când toată lumea abia aștepta să vadă un cuplu, Jador a dat înapoi. Mai mult chiar, cântărețul a început să o atace pe Ella, spunând despre frumoasa femeie că este mult prea grăbită să-i devină iubită, iar el nu simte că ar trebui să formeze o pereche cu altcineva. ”Nu am uitat-o încă pe Simina, iar pe de altă parte, nu cred că eu și altă femeie putem avea o relație în acest moment”, spunea, la vremea respectivă, Jador!

De partea cealaltă, Ella de la Puterea dragostei s-a declarat dezamăgită de comportamentul, dar mai ales de vorbele pe care Jador le-a spus în emisiune despre ea și a decis să iasă din competiție și să meargă acasă, la Cluj. ”Nu mă așteptam ca Jador să aibă un astfel de comportament față de mine. Susține în continuare că este îndrăgostit de Simina, așa că-i doresc foarte multă fericire și să-și găsească liniștea”, a spus tânăra.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, experiență extremă! ”Am simțit că se ridică tot părul pe mine”

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” e în depresie! Ce i s-a întâmplat ”vulpiței” lui Livian

Citeste si: Puterea dragostei 27 septembrie. Bia a sărit la bătaie la Bianca! Mariana a povestit tot: "Pe mine m-a tras de păr"

Ella de la Puterea dragostei pune punct legăturii cu Jador! ”Consider că am greșit atunci când mi-am exprimat public sentimentele față de el” 

Acum, la două luni de la ieșirea Ellei din casă și după o serie de speculanții conform cărora ea și Jador ar forma totuși un cuplu în afara emisiunii, lucrurile par a fi fix la fel ca în casă, în plus, tânăra este, de data aceasta și mai vehementă.

De altfel, într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro, Ella de la Puterea dragostei pune punct legăturii cu Jador și declară că totul s-a sfârșit! ”Pentru mine, nu mai există iubire la mijloc, ci doar regrete. Consider că am greșit atunci când mi-am exprimat public sentimentele față de el, dar asta este, nu mai pot da înapoi! Ce a fost a fost! Însă, de azi înainte, nu mai vreau să sufăr, de aceea, pot spune, cu mâna pe inimp că Jador nu mă mai interesează”, a declarat Ella. Citește declarația integrală pe kfetele.ro

Galerie foto 
Citește și:

Primele declarații ale lui Bogdan Mocanu după ce au apărut imagini cu el făcând videochat: "Eram mic, aveam facultate, chirie, tratament de plătit"

Mesajul emoționant primit de Bianca de la Puterea dragostei în urmă cu puțin timp. "Mi-e dor de tine"

Simina de la Puterea Dragostei, reacție dură după ce s-a spus că a fost bătută de Alex! ”Eu nu accept așa ceva”

Andreea Mantea a împlinit 33 de ani! Ce dorință și-a pus de ziua ei: "Viața mea e pe repede înainte"

Cine este și cum arată soția lui Giani din Las Fierbinți. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies