Ella, lovitura teribilă pe care i-o dă lui Jador! Nu se mai întoarce la el după Puterea dragostei! ”Se minte singură! Și-ar face mai mult rău”

Ella, lovitura teribilă pe care i-o dă lui Jador, deși mai este puțin timp până la terminarea show-ului Puterea dragostei

Autor: Lia Popescu

In articol:

Ella, lovitura de șoc pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei
Ella, lovitura de șoc pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei

Ella, lovitura teribilă pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei! Încă de la începutul sezonului 1, între Ella de la  Puterea dragostei  și Jador a existat o legătură dificilă, cu suișuri și coborâșuri, pe care, probabil, doar ei doi au înțeles-o cu adevărat sau, cel puțin, au acceptat-o! Astfel că, deși au existat multe momente frumoase între ei în show, până la urmă, mândria a primat, mai mereu, în fața iubirii, și întotdeauna la un capăt de drum s-au aruncat numai reproșuri...din ambele părți.

Ella, lovitura de șoc pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei
Ella, lovitura de șoc pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei

Ella, lovitura teribilă pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei! ”Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân ”

În emisiune, cei doi nu au ajuns la un consens, dimpotrivă, manelistul, după ce a spus despre Ella că o place mult pentru că este  deosebită, foarte frumoasă, sensibilă și decentă”,  a întors foaia, mai mult, a declarat clar că nu își dorește o legătură amoroasă cu bruneta, întrucât nu poate avea deloc încredere în ea. 

Atunci când trec anii, sufletele şi caracterele sunt cele care rămân şi care contează într-o relaţie de durată, aşa cum visez eu să am. Nu spun că ea nu are un caracter frumos, doar că nu este compatibil cu al meu”,  a vorbit clar concurentul de la Puterea dragostei.

Citeste si: Petrică Cercel și-a prevestit moartea. Ce a făcut la ultima cântare- bzi.ro

Ella, lovitura de șoc pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei
Ella, lovitura de șoc pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei

Ella s-a săturat să îl vadă pe Jador lângă Georgiana tot timpul

Ella, lovitura teribilă pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei! Sătulă de aventurile lui, mai mereu mediatizate în țară, dar și de felul în care o prezintă pe Georgiana tuturor, Ella a decis să nu mai închidă ochii, iar consecințele se vor vedea la final.

”M-am săturat, gata! Restul este poveste”, a zis bruneta, cu ochii în lacrimi, dar extrem de hotărâtă.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, decizie radicală după terminarea show-ului! Se întoarce la Jador după ultimele scandaluri în care manelistul a fost implicat?

Citeste si: Imagini uluitoare cu Iancu și Ella! S-au atins în zonele intime! Imaginile care l-au scos din minţi pe Jador!

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, imagini halucinante cu unul dintre concurenți! L-a pipăit de față cu toată lumea

Ella, lovitura de șoc pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei
Ella, lovitura de șoc pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei

Ella, lovitura teribilă pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei! Cred că ar fi mai bine să o lase baltă”  

Ella, lovitura teribilă pe care i-o dă lui Jador după Puterea dragostei! De altfel și oamenii din jur au observat faptul că bruneta a dorit să pună capăt definitiv și să nu mai fie sensibilizată de mesajele manelistului din particular. Drept dovadă, o fostă concurentă de la Puterea dragostei, Thalida Trofin, a vorbit pe marginea acestui subiect, iar finalitatea este acceași...despărțire definitivă. ”Ella a spus în emisiune că Jador chiar dacă s-ar întoarce la ea în țară, nu se va mai întoarce la el, fiindcă a văzut că și-a oficializat relația cu Georgiana, că a luat-o cu el peste tot. Dar apoi, am auzit că fata respectivă a făcut în așa fel să fie acolo și să transmită practic un mesaj. Eu cred că Jador are sentimente puternice pentru Georgiana, iar Ella se minte singură. Cred că ar fi mai bine să o lase baltă, findcă și-ar face mai mult rău. Jador a văzut în Georgiana fata perfectă pentru el.”, a spus Thalida, care a mai și menționat ceva legat de manelist și alegerile lui amoroase. ”Atunci când ai cozi la ușa ta și tu nu ești fericit, nici așa nu este bine”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ella de la Puterea dragostei, cu gândul la Iancu Sterp după despărțirea de Denisa: „Dacă făceam pași...”

Ella de la Puterea dragostei, reacție dură după ce Jador s-a afișat cu Georgiana la mare: „Sunt atât de...”

Ella de la Puterea dragostei a rupt legătura cu toți prietenii lui Jador

Horoscop Zilnic Sâmbătă 18 Septembrie 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor

S-a anunțat carantina în România! Florin Cîțu va da ordin clar

BOMBĂ! Motivul REAL pentru care Ion Țiriac NU a vrut să vină la nunta Simonei Halep. A făcut SCANDAL imens

ACEST MEDICAMENT ESTE CANCERIGEN. Mulți români îl folosesc. Pfizer l-a retras de urgență

Șumudică i-a dat daună totală lui Petrescu! A dezvăluit porecla rușinoasă primită de la jucători

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies